Vlada ni bila pripravljena na 2. val Covid 19 zato krivdo vali na medije in drzavljane Vlada ni bila pripravljena na 2. val Covid 19 zato krivdo vali na medije in drzavljane

Lockdown med 1. in 12. aprilom / maske obvezne na prostem / za vstop v Slovenijo potreben negativni PCR test

Slovenija gre v lockdown med 1. in 12. aprilom, je sporočila vlada. Ukrep, o katerem se je ugibalo že nekaj časa je posledica nebuloznih ukrepov, ki niso prinašali rezultatov in nenaročanja cepiv taiste vlade, ki sedaj spet vse skupaj prenaša na državljane in jih zapira v občine. Poleg tega so sedaj obvezne maske na proste, vstop v Slovenijo pa je omogočen samo z negativnim PCR testom. Seveda niso pozabili na izjeme …

Druženje dveh gospodinjstev v Sloveniji bo mogoče le za velikonočno nedeljo. Javni promet bo deloval po prazničnem razporedu. Čim več ljudi naj bi delalo od doma. Bodo pa odprte lekarne, bencinski servisi, finančne storitve, pošta, dostavne službe, dimnikarske storitve, servisne delavnice. Prav tako se bodo lahko izvajala gradbena dela na nenaseljenih gradbiščih in omogočen bo osebni prevzem blaga na prodajnih mestih.

Omejitev gibanja v Sloveniji bo od 1. aprila. Državljani bomo omejeni na statistične regije, prehod bo dovoljen za cepljenje ali osebe z negativnim PCR testom. Seveda tudi tukaj velja kup izjem.

Ja, jasno je bilo, da bomo dobili nov lockdown. Jasno je bilo tudi, da je to posledica nesposobnosti vlade, ki ni naročila 1.500.000 doz cepiva. In sedaj bomo njihovo nesposobnost zopet plačevali državljani.

Počasi mam dovolj tega sranja, predvsem pa čez noč sprejetih ukrepov, ki ne prinašajo rezultatov. In sedaj nihče več ne omenja, da bo naslednih 14 dni odločilnih. Sedaj smo že pri mesecu dni. Kar pomeni, da nekje leta 2052 bomo lahko šli tudi na dopust in bomo zapustili svoje domove. Do takrat pa lahko vsi crknemo doma, kajti ta vlada je #nrtabulsa na celem svetu!

Vlada ni bila pripravljena na 2. val Covid 19 zato krivdo vali na medije in drzavljane
Vlada ni bila pripravljena na 2. val Covid 19 zato krivdo vali na medije in drzavljane
 1. ZAKAJ?

  Slovenija je 22. maja 1992 vstopila v Organizacijo Združenih narodov (v nadaljevanju UN). Vse države članice prostovoljno, a z nekoliko utišanim mehanizmom avtomatsko postanejo tudi članice drugih organizacij pod okriljem OZN. Tako je leta 1993 Slovenija postala tudi članica Svetovne zdravstvene organizacije (v nadaljevanju WHO) in ratificirala sporazum, kar pomeni, da se je Slovenija zavezala k spoštovanju Ustave WHO. Z drugimi besedami, Slovenija mora spoštovati vse obveze, ki jih je sprejela z ratifikacijo sporazuma.

  Najvišji organ WHO je Skupščina, katere pooblastila so definirana v petem poglavju Ustave WHO, od člena 10 do člena 23. Med drugim so pooblastila Skupščine v vseh državah članicah tudi:
  1. Določiti sanitarne ukrepe in karantenske ukrepe, ter druge postopke namenjene preprečevanju širjenja bolezni
  2. Določiti postopke glede bolezni in vzrokov smrti
  3. Določiti postopke in norme glede diagnostičnih postopkov
  4. Določiti normative glede na varnost, čistost in jakost bioloških in farmacevtskih proizvodov
  5. Določiti normative za oglaševanje bioloških in farmacevtskih proizvodov

  Navedena poblastila iz člena 21 Ustave WHO zdaj prevedemo v kontekst sedanjosti, in tako se gornje točke nanašajo na to, da ima Skupščina WHO pravico:

  1. Določiti nošenje mask, dezinfekcijo, socialno distanco, lockdown, pravila zbiranja, obiskov,…
  2. Določiti simptome bolezni, prepovedati obdukcije, uvesti pravilo, da se vsaka oseba, ki je imela zadnjih 28 dni pozitiven test PCR ali za katerega zadolženi zdravnik misli, da je imela kakšne takšne simptome, proglasi za umrlega zaradi corone
  3. Določiti PCR test kot diagnostično orodje
  4. Določiti varnost in kakovost zdravil, cepiv in drugih farmacevtskih pripravkov
  5. Določiti kampanje za promoviranje cepiv, cepljenja, ukrepov v zvezi s tem,..

  Č pogledamo Ustavo WHO je očitno, da odziv držav članic na pandemijo gripe19 ni medicinsko vprašanje, pač pa politična direktiva Skupščine WHO, ki jo predstavlja generalni direktor Teodros Adhanom Ghebreyesus. Če slišite katerega koli člana kriznega, strokovnega štaba pri nas, kako s svojo zdravniško diplomo briše tla, ko govori, da se osebo, ki jo je povozil avtobus, proglasi za umrlo zaradi corona virusa, ker je zakašljala v zadnjih 28 dnevih, potem veste, da se je ta *strokovnjak* iz zdravnika prelevil v služabnika, ki izvršuje direktivo drugega odstavka 2. člena Ustave WHO.
  Kakršnakoli analiza ali študija, ki govori, da je RT-PCR test manipulativen in da že v temelju ni namenjen diagnosticiranju, je strokovno upravičena, a je povsem brezpredmetna, ker je WHO rekel: *Uporabljajte PCR test* in ga vse članice zato morajo uporabljati, kot se mora tudi povečevati ali zmanjševati število ciklov pri izvajanju testa, vse v skladu z e-mailom, ki ga prejmejo. Identično se dogaja z maskami, s karantenami,.. s čimerkoli. Za ničesar ni medicinske podlage, a vse analize, grafi, študije, članki, ki dokazujejo, da ni za to nikakršne medicinske osnove, so sicer lahko povsem točne, vendar realno ne pomenijo absolutno ničesar, ker je edino važno to, da se brez vprašanj ali pripomb spoštuje suženjski odnos, ki ga imajo države članice do WHO in UN. Poenostavljeno bi lahko vse strnili v dva stavka: *Mi smo ukazali, vi to naredite! Ostalo nas ne zanima.*

  Preberi si to, Had, pa ti bo jasno, ZAKAJ!

Komentarji so zaprti.