Simona Kustec je ministrica za šolstvo in šport. Njej bi moralo biti področje športa in športnih dogodkov zelo dobro poznano, pa vendar je dokazala, da nima niti pojma kdaj poteka evropsko prvenstvo do 21 let v nogometu v Sloveniji! Slovenija gre 1. aprila v popoln lockdown in njena izjava dokaže, da se ji niti ne sanja kdaj poteka to tekmovanje.

Njena izjava je precej smešna: “Izjema velja tudi na področju športa, ko gre za organizacije in izvedbe mednarodnih športnih tekmovanj. Tu konkretno govorimo o dokončanju evropskega prvenstva do 21 let v nogometu, ki se odvija na naših tleh.

Ne, Simona Kustec, ne drži. Pojma nimate. Nogometno prvenstvo do 21 let poteka do 31. marca! Torej ukrep lockdowna ne “prizadane” tega tekmovanja in očitno se vam niti ne sanja o čem govorite.

Edino, če Simona Kustec ve več kot vsi ostali, saj se izločilni boji začnejo 31. maja. Mogoče pa je bomo do takrat v polnem lockdownu in se moram ministrici opravičiti, kajti ona je izdala skrivnost. Mi smo namreč prepričani, da bo lockdown trajala 14 dni, kajne?

Sport TV dobil ekskluzivne pravice za prenos nogometnih tekem EURO 2020 in kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2022

One Response to Simona Kustec, ministrica za šolstvo in šport, se osramoti z nepoznavanjem datumov evropskega prvenstva do 21 let v nogometu

  1. Matej Šurc pravi:

    Ne vem, kam s takimi, ki niti sami ne vedo, da so nespodobni in popolnoma neustrezni za službe, ki jih opravljajo. Včasih me prime skušnjava, da bi se obrnil na službo za odvoz komunalnih odpadkov?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.