Ko je treba potvarjati zgodovino, potem so za to dovoljena vsa sredstva. Modus operandi desnice, predvsem pripadnikov SdS stranke, ki vsak dan znova dokazujejo, da se po vseh močeh trudijo, da bi prikazali drugačno resnico od tiste, ki smo jo živeli v časih Jugoslavije. Smešno je, ko se Mojca Škrinjar sama ustreli v koleno, ko omenja, da nismo v Jugoslaviji smeli v tujino, ko pa je dejstvo, da v letu 2021 ne smemo v tujino, ker se je tako odločil Janez!

Mojca Škrinjar je včeraj na tviterju izvedla Kolindo Grabar Kitarović. Tudi ona v Jugoslaviji ni dobila sadnega jogurta – smešno, kajti teh časov se spominjam in ja, jaz sem jedel sadni jogurt, pa starša nista bila v “partiji”. Mogoče pa ima Mojca samo slab spomin in se parcialno spominja tistih časov, kar ne bi bilo nič čudnega, ko pa je potrebno spreminjati zgodovino in potvarjati realnost.

No, ne bom se dotikal vseh njenih nebuloz, ki jih je sproducirala v enem tvitu, ker ni vredna, se bom pa še enkrat obregnil v del, kjer omenja, da nismo smeli v tujino. Ne drži. Lahko smo šli. Brez težav. Dedek in babica sta šla leta 1980 v Južnoafriško republiko za pol leta. Brez težav. Tudi vsi ostali so lahko prehajali meje.

Kar pa ne velja za leto 2021 in aktualno ablast, ki nam je preprečila izhod iz države, če nismo preboleli Covid-19 ali pa bili cepljeni. Ja, ukrep, ki ga je ustavno sodišče zadržalo, ker je povsem v neskladju z vsem!

Ko se bo naslednjič Mojca zopet pridušala, da ji je bilo v Jugoslaviji tako slabo, bi ji predlagal, da naj najprej preveri dejstva, da ne izpade smešno kot je izpadla s svojo spodnjo izjavo.

LAZ Mojca Skrinjar SDS kot Kolinda Grabar Kitarovic v Jugoslaviji ni dobila sadnega jogurta
LAZ Mojca Skrinjar SDS kot Kolinda Grabar Kitarovic v Jugoslaviji ni dobila sadnega jogurta