LAZ Mojca Skrinjar SDS kot Kolinda Grabar Kitarovic v Jugoslaviji ni dobila sadnega jogurta LAZ Mojca Skrinjar SDS kot Kolinda Grabar Kitarovic v Jugoslaviji ni dobila sadnega jogurta

LAŽ / Mojca Škrinjar (SDS) kot Kolinda Grabar Kitarović v Jugoslaviji ni dobila sadnega jogurta

Ko je treba potvarjati zgodovino, potem so za to dovoljena vsa sredstva. Modus operandi desnice, predvsem pripadnikov SdS stranke, ki vsak dan znova dokazujejo, da se po vseh močeh trudijo, da bi prikazali drugačno resnico od tiste, ki smo jo živeli v časih Jugoslavije. Smešno je, ko se Mojca Škrinjar sama ustreli v koleno, ko omenja, da nismo v Jugoslaviji smeli v tujino, ko pa je dejstvo, da v letu 2021 ne smemo v tujino, ker se je tako odločil Janez!

Mojca Škrinjar je včeraj na tviterju izvedla Kolindo Grabar Kitarović. Tudi ona v Jugoslaviji ni dobila sadnega jogurta – smešno, kajti teh časov se spominjam in ja, jaz sem jedel sadni jogurt, pa starša nista bila v “partiji”. Mogoče pa ima Mojca samo slab spomin in se parcialno spominja tistih časov, kar ne bi bilo nič čudnega, ko pa je potrebno spreminjati zgodovino in potvarjati realnost.

No, ne bom se dotikal vseh njenih nebuloz, ki jih je sproducirala v enem tvitu, ker ni vredna, se bom pa še enkrat obregnil v del, kjer omenja, da nismo smeli v tujino. Ne drži. Lahko smo šli. Brez težav. Dedek in babica sta šla leta 1980 v Južnoafriško republiko za pol leta. Brez težav. Tudi vsi ostali so lahko prehajali meje.

Kar pa ne velja za leto 2021 in aktualno ablast, ki nam je preprečila izhod iz države, če nismo preboleli Covid-19 ali pa bili cepljeni. Ja, ukrep, ki ga je ustavno sodišče zadržalo, ker je povsem v neskladju z vsem!

Ko se bo naslednjič Mojca zopet pridušala, da ji je bilo v Jugoslaviji tako slabo, bi ji predlagal, da naj najprej preveri dejstva, da ne izpade smešno kot je izpadla s svojo spodnjo izjavo.

LAZ Mojca Skrinjar SDS kot Kolinda Grabar Kitarovic v Jugoslaviji ni dobila sadnega jogurta
LAZ Mojca Skrinjar SDS kot Kolinda Grabar Kitarovic v Jugoslaviji ni dobila sadnega jogurta
  1. Če bi hotel biti žaljiv, bi rekel, da je baba glupa kot kura, ampak ne bom to rekel, temveč zadržal zase. Upoštevajmo letnik in s tem povezane spremembe psihične in fizične spremembe.

    1. Ne, ni glupa, ampak pokvarjena v dno duše! Ampak to je rekel moj prijatelj Alfi, ne jaz!

  2. Jaz sem šla v tujino takoj po šoli daljnega leta 1967 PREKO ZAVODA ZA ZAPOSLOVANJE. Želela sem se po 10 letih tujine vrniti domov… Zakaj že?…

  3. Kot kaže je demenca huda bolezen, ki je napadla Mojco Škrinjar! Zadnjič laž o KOPRIVI, tokrat pa kopica laži o državi, v kateri je varno in brezskrbno živela. Kar pa zadeva par-nepar, sem imel registrsko tablico z …02, kar je pomenilo, da samo ob torkih nisem smel vozit. No, teden pa ima sedem dni, tako kot zmeraj!

  4. Jogurta sem pojedel na tone. Tudi vsak dan je bil v šoli za malico ali kosilo. Vsak je lahko hodil v tujino in še to se spomnim, da je bil Yugoslovanski potni list povsod sprejet. Za vizo sem slišal šele v Sloveniji
    Dolge vrste na črpalkah pa so naredili tujci.
    Tako kuro imamo v parlamentu?!? WTF

Komentarji so zaprti.