Sedaj je povsem jasno, da je Aleksandra Pivec lansko leto leto lagala, ko je trdila, da njena sinova med njenim obiskom Izole nista prenočevala v hotelu Marina. Bila sta gosta hotela, prav tako pa je stroške njune nočitve plačala občina Izola. Ne gre za visoke zneske, kar v končni fazi sploh ni pomembno, ampak gre za dejstvo, da je lagala pred kamerami in da je poskušala sanirati škodo (verjetno s pomočjo svetovalcev!) s tem, da je post festum plačala hotelske storitve.

Sicer Aleksandra Pivec ni več ministrica, niti ni več predsednica Desusa, vendar se je pred časom odločila, da bo ponovno vstopila v politiko s svojo politično stranko z imenom Naša dežela. Super popotnica je to, še posebej, če se zavedamo, da je Aleksandra Pivec lagala v svojih izjavah, ko je trdila, da je bila soba namenjena varnostnikoma in da v njej nista prebivala njena sinova.

Ni se zgodilo samo enkrat. In ni se zgodilo prvič. Očitno je bil modus operandi Aleksandre Pivec, ki je delala “24/7” kot je bila takrat mantra te ablasti. No, ona se je znašla po svoje. Na svoje službene poti je vzela še svoja sinova in tako ju spremenila v javni osebi, ko ju je izkoristila v “promocijskem” spotu za Vinakras.

Oba sta bila v “sponzorskih majicah” in v njenem “promo videu”. In kasneje je skočila v zrak, ko so začeli mediji pisati o njenih sinovih in se sklicevati na to, da nista javni osebi – seveda nista bila, dokler ju sama ni izkoristila za lastno promocijo in promocijo Vinakras.

Sicer pa dejanje Aleksandre Pivec ni nič novega, niti ne preseneča. Vsak dan smo priča takšnim in drugačnim lažem, ki jih sproducirajo trenutni ablastniki. Toliko laži, kot je bilo izrečenih v zadnjem letu v Sloveniji na političnem parketu vladajočih strank, je verjetno unikum v slovenskem političnem prostoru.

Upam, da je sedaj jasno, da Aleksandra Pivec nima prostora na političnem parketu. Mogoče pa se motim in je to nov modus operandi v domači politiki! Vse bolj se mi zdi, da gre za to!

Aleksandra Pivec Desus
Aleksandra Pivec Desus