Industrija dogodkov je že leto dni brez dela. Posledica “strokovnih odločitev” vlade. Ker smo pred časom doživeli precej čudno razodetje, ko so Zdravka Počivalška dobili, ko se je družil v gostilni in potem sporočil Sloveniji novico, da so lahko gostilne odprte za B2B (karkoli že to pomeni zanj), se mi zastavlja vprašanje, ali so B2B koncerti in dogodki dovoljeni?

Zdravko je v bistvu influensar. Po razkritju, da je pred gostišče Taverna v Ivanjkovcih pripeljalo vsaj 11 avtomobilov in v enem izmed njih je bil Zdravko Počivalšek in da so se družili v gostišču – je Zdravko Počivalšek in njegovi “spin doktorji” saniral to napako s tem, da je priznal, da so gostilne za B2B lahko odprte, čeprav je bil odgovor stroke na mnogotera vprašanja gostincev ravno obraten. Zdravko je pač Zdravko in zanj ne veljajo nobena pravila.

Ker je industrija dogodkov že leto dni brez dogodkov in ker ljudje pogrešamo koncerte, me vseeno zanima, če so dovoljeni koncerti za B2B? Saj veste, vsi smo podjetniki in za B2B ima Covid-19 povsem drugačna pravila kot pa za “navadne” državljane.

Vprašanje je itak retorično, saj so očitno dovoljena za ablastnike. Saj se spomnimo dogodka 31. marca, ko je 2TDK podpisoval pogodbo za izgradnjo drugega tira in je bilo to pospremljeno s prireditvijo z velikim odrom, glasbenimi izvajalci, jezdeci na lipicancih in več kot petdesetimi gledalci. In na tem dogodku so bili predstavniki trenutne ablasti.

Posledično predvidevam, da so dovoljeni dogodki in koncerti tudi za B2B, kajne? Ali pa pač za ablast veljajo drugačna pravila kot za plebs?

Pogresam koncerte
Pogresam koncerte