jelko vakcina jelko vakcina

Maturanti se ne želijo cepiti / od skupno nekaj manj kot 17 tisoč maturantov se jih namerava cepiti 2625

Maturanti niso navdušeni nad cepljenjem, bi lahko bil zaključek ob informaciji, da se zgolj 2625 maturantov želi cepiti od skoraj 17.000, ki bi se lahko cepili prednostno! Mogoče je težava v napačni komunikaciji in premalu osveščanja o tem, ali pa v tem, da so se odločili, da raje svoje cepivo prepustijo tistim bolj ogroženim. Seveda obstaja še tretja možnost, ki je ne bom omenjal.

Strategija cepljenja se je spremenila zaradi maturantov. To je bil tisti brezupni poskus ablasti, ki ni imel podpore stroke in ki je očitno bil brca v meglo. Ampak dijaki so jim očitno “povedali” svoje z odločitvijo, da se jih cepi zgolj okoli 15 odstotkov.

Jelko Kacin včeraj te odločitve dijakov ni želel komentirati. Seveda ne, ko pa ni sposoben normalne komunikacije, ki bi vlivala zaupanje in ki bi zelo jasno razložila odločitve ablasti, saj stroka s temi odločitvami že dolgo nima ničesar.

Še bolj smešno je, da z ministrstva za izobraževanje še niso sporočili kaj se bo zgodilo s tistimi, ki se ne bodo cepili. No ja, saj od ministrice Kustečeve drugega tudi nihče ni pričakoval!

jelko vakcina

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja