Zadnje čase imam občutek, da je vsaka izrečena ali zapisana beseda predstavnikov ablasti v Slovenijo zgolj in samo laž. Miro Petek, Mojca Škrinjar, Janez Janša, Jelko Kacin … Samo par njih. Včeraj so ablastnik poskušali diskreditirati izjavo Aleksandra Čeferina iz oddaje 24ur Fokus, pa se je v istem trenutku izkazalo, da so to poskušali storiti s pomočjo laži!

Aleksander Čeferin je v oddaji 24ur Fokus izjavil: to, da je nekdo kaznovan zato, ker ima na dežniku napisano, da se ne strinja z vlado, ali pa, da je nekdo kaznovan, ker nekaj napiše na tla, je zame sramotno in je evidentni dokaz pretirane represije, ki ne more pripeljati do ničesar dobrega

In seveda so pripadniki SdS priskočili na tviterju na pomoč z obrambo in začeli tvitati o tem, da to pa seveda ne drži.

Očitno ima Janez Janša dovolj časa, da pregleduje tvite svojih privržencev in jih tudi dodatno retvita s svojo “obrazložitvijo”, kjer obtoži Aleksandra Čeferina, “da debelo laže”.

In seveda je bilo navdušenje huronsko. Ampak resnica je precej drugačna, saj se je zelo kmalu izkazalo, da Aleksander Čeferin govori resnico, saj je bila Tea Jarc kaznovana, ker je imela okrašen dežnik … Upam staviti, da če bi imela napis SdS na dežniku, se nič ne bi zgodilo. Tako pa je bila moteč element, kot smo moteči vsi, ki se ne strinjao s to ablastjo!

Nov dan, nov strel v koleno. Kaj bi človek sploh lahko pričakoval drugega! Očitno je laž za njih edina resnica!

Zanima me, če se bo premier sedaj opravičil, ko je dobil črno na belem napisano ime in priimek osebe, ki je dobila kazen in če bo posledično moral odstopiti tudi odstopljeni minister Hojs?!?! Seveda je to vprašanje zgolj in samo “humorni vložek” in nikakor ne pričakujem, da bi se kaj takšnega pod to ablastjo res lahko zgodilo!

janez jansa aleksander ceferin deznik laz
janez jansa aleksander ceferin deznik laz