Pred par dnevi je GZS objavil podatek, da bo moralo 39 odstotkov podjetnikov, ki so prejeli pomoč države zaradi njenih “ukrepov” to pomoč vrniti nazaj državi. Smešno pri tem je, da je država dobila nepovratna sredstva od EU za to – vsaj tako so se hvalili takrat, ko so omenjali, da so dobili 11 milijard evrov. Seveda je bila resnica drugačna, ampak za to vlado je laže edina resnica.

To, da bodo podjetniki morali vračati denar, ki so ga dobili, ker je država v vmesnem času spreminjala pogoje je nateg prve vrste. Sam bom moral vračati pomoč, ker sem podpisal “pogodbo” z drugačnimi pogoji, kot so bili kasneje. Posledično to pomeni, da sem podpisal “bianco pogodbo”, ki je omogočila manipulacije vlade in posledično tudi vračanje pomoči, ki sem jo prejel, kljub temu, da mi je ta ablast prepovedala delati in me zaprla znotraj meja svoje občine! In to ne samo enkrat. Da je prepovedala celotno industrijo dogodkov in odhoda preko meja.

Kako bom prišel do denarja je nepomembno. Vrniti bom moral v mesecu dni. Za razliko od javne uprave, kjer so posamezniki dobili veliko višje mesečne zneske za “dodatke za delo v tveganih razmerah”.

Jeap, lepo je vlada nagradila javni sektor in kaznovala vse tiste, ki jim je prepovedala delati. Nikjer še nisem slišal, da bi javnemu sektorju prepovedala delo, oz. jim kratila možnosti za delo, kot se je to zgodilo v privatnem sektorju, kjer podjetja umirajo dnevno.

Ampak to vlado briga kurec za ljudi, pomembno je, da so poskrbeli za RKC in velike družine – tiste ljudi, ki so potencialni njihovi volivci in ki cenijo to odrekanje vlade, ki daje denar, ki ga bomo morali sicer davkoplačevalci, ko njih že dolgo ne bo več na političnem parketu, odplačevati.

Žalostno je tole vse skupaj. In upam, da se kdo odločiti tožiti dravo za sprejemanje odlokov, ki niso imeli ničesar z realno situacijo so pa spravili na kolena gostince, industrijo dogodkov, prav tako pa vse tiste, ki so se že tako borili za preživetje!

Kaj je resitev Prostitucija pozor kako bi Slovenka resila tezave z denarjem