Vlada ni bila pripravljena na 2. val Covid 19 zato krivdo vali na medije in drzavljane Vlada ni bila pripravljena na 2. val Covid 19 zato krivdo vali na medije in drzavljane

V treh regijah boš lahko jedel v lokalu samo z negativnim testom, dokazilom o prebolelosti ali dokazilom o cepljenju

V statističnih regijah Pomurska, Goriška in Obalno-kraška se pod določenimi pogoji sprošča tudi opravljanje gostinske dejavnosti znotraj gostinskih obratov in ponujanje nastanitvenih storitev do 30 sob v nastanitvenih obratih, ne glede na velikost. Opravljanje obeh dejavnosti je dovoljeno pod pogojem testiranja potrošnikov, dokazila o prebolelosti ali dokazila o cepljenju.

Z drugimi besedami – ker sem se ves čas pazil in nisem zbolel in povzročil enormnega stroška državi, ker je vlada zajebala pri naročanju cepiva, sem sedaj tretiran kot tretjerazredni državljan in bo moral gostinec poskrbeti za testiranje obiskovalcev, če bodo ti hoteli jesti v lokalu, ker bo zunaj neurje?

Pa kdo je tukaj nor? Oz. kdo se dela norca iz državljanov. Ja, to meji na fašizem. Sedaj samo še čakam, da mi obesijo rumeno zvezdo, ker nisem prebolel Covid-19 in ker me niso cepili …

Fakof!

Vlada ni bila pripravljena na 2. val Covid 19 zato krivdo vali na medije in drzavljane

  1. Gostilničar bo imel pooblastila inšpektorja oz. policije? Bom hodil še naprej na “poslovna kosila” z davčno pridobljeno iz neta.

Komentarji so zaprti.