NIJZ glasbenikom priporoca nosnjo preluknjanih mask NIJZ glasbenikom priporoca nosnjo preluknjanih mask

NIJZ glasbenikom priporoča nošnjo preluknjanih mask / kdo je tukaj nor?

Vsi naj nosijo maske, priporočamo jih tudi med igranjem inštrumenta in tudi na prostem. Za pihalce in trobilce so priporočene kirurške maske z ustrezno majhno zarezo za ustnik inštrumenta, namenjene izključno za igranje. Za dirigenta priporočamo masko tipa FFP2.” To so priporočila NIJZja, ki ga vodi Milan Krek – taista oseba, ki je napovedovala 90.000 mrtvih in ki verjame, da se CBD v telesu spreminja v THC. Čestitke NIJZ, ravnokar ste zmagali na tekmovanju za najbolj butasti predlog stoletja!

Ne, ne gre za šalo. Pa tudi če bi bila, bi bila to zelo slaba šala. Gre pa za dejanski predlog, ki je prišel izpod “prstov” NIJZ in ki prikaže, da nimajo stika z realnostjo, predvsem pa, da nimajo pojma sploh kaj delajo. Jebiga, jaz takšnim “strokovnjakom” pač ne morem zaupati.

To, da predlagajo, da naj pihalci in trobilci naredijo zarezo za ustnik instrumenta v masko je na ravni Kacinovih in Hojsevih nebuloz, ki smo jih bili vajeni zadnje leto. Ah, NIJZ, kako globoko lahko padete? Sem bil prepričan, da ste že zdavnaj dosegli dno dna. Ampak očitno za vas ni težav preseči te meje.

NIJZ glasbenikom priporoca nosnjo preluknjanih mask
NIJZ glasbenikom priporoca nosnjo preluknjanih mask

 

  1. Jaz se ne bi sekiral temveč bi zahteval, da NIJZj to njihovo zahtevo demonstria v živo! NIJZj naj z svojim osebjem takšen koncert z maskami izvese v živo!

Komentarji so zaprti.