Zgodba z STA se vleče že mesece. Aktualna ablast se je očitno odločila, da uniči STA, ker ne servira njihove propagande kot bi si oni želeli in posledično jim ne izplačuje denarja, ki bi jim ga po vseh zakonih morala. Zato lahko pomagamo STA s tem, da darujemo s pomočjo SMS sporočil – pošlji STA5 na 1919 in pomagaj STA s petimi evri!

Verjetno se marsikdo ne zaveda, da so vsaj 70 odstotkov novic, ki jih preberete na spletu, spisali novinarji STA. STA je namreč tisti servis, ki pokriva vse mogoče teme, dogodke, novinarske konference, prav tako pa ponuja tudi tuje teme, intervjuje …

Kljub temu, da bi jim država morala izplačati denar, ki jim po zakonu pripada, se Uroš Urbanija bori proti temu z vsemi štirimi in tako sramoti Slovenijo pred EU in celim svetom, kjer so zgroženi nad takšno samopašnostjo.

Ker jim ni uspel “projekt NTA” so se očitno odločili, da ne bodo izplačali denarja STA – najprej so izplačila pogojevali z dokumentacijo, potem s potrditvijo s strani EU … Seveda so vse dobili, ampak pošte ne znajo prejeti, prav tako pa očitno ne razumejo sporočila EU pred par dnevi, ki prisolila krepko zaušnico ablasti, ko je odobrila 2,5 milijona evrov nadomestila Slovenije STA za opravljanje javne službe.

Do takrat mora kolektiv več kot 100 ljudi preživeti. In lahko jim pomagamo! STA5 na 1919 …

Sta logo
Sta logo