edvard kadic twitter edvard kadic twitter

Edvard Kadič je po vsem slinjenju ablasti dobil cukrček / UKOM mu bo plačal 11.500 evrov za komunikacijsko podporo

Edvard Kadič je samooklicani strokovnjak. Za vse. Life coach, strokovnjak za govorico telesa, je pa tudi kolumnist na Nova24 in eden izmed tistih, ki je odkril, da če se bo slinil tej ablasti, da bo dobil kakšen cukrček. In ga je. UKOM mu bo dal namreč 11.500 evrov za izvedbo komunikacijskih storitev v pripravi in izvedbi komunikacijske podpore projektu promocije cepljenja proti COVID-19.

Edvard Kadič je zagovornik vlade na tviterju. In posledično ta ablast nagrajuje svoje podpornike s takšnimi cukrčki. Glede njegovih referenc v komuniciranju, jih ne najdem, ampak če Nova24 in troli všečkajo njegove tvite, potem je zaprmej strokovnjak za to področje.

V Sloveniji je namreč povsem preprosto postati “medijski strokovnjak”, čeprav o tem področju nimaš najmanjšega pojma in tudi pogled na njegove tvite, kjer ne podpira vlade je precej žalosten. Par všečkov in to je to. Čeprav gre za njegov “biznis”, ki pa ga očitno niti troli ne “všečkajo”.

Ampak drugačna zgodba je pri tistih tvitih, kjer podpira ablast. In kjer “ima mnenje” o STA in ostalih “nasprotnikih” ablasti. Tam je všečkov celo morje.

Resnično me zanima kaj bo Edvard Kadič počel za “komunikacijsko podporo projektu promocije cepljenja proti COVID-19”. Ampak o tem ni podatkov, saj UKOM sedaj denar deli med svoje pripadnike (vir Necenzurirano). In ja, Edvard Kadič je eden izmed tistih, ki je na tviterju dokazal lojanost SdSu in je sedaj nagrajen s cukrčkom. Itak bomo plačali to davkoplačevalci!

Tole je njegov domet …

edvard kadic twitter
edvard kadic twitter