V Sloveniji je bilo z enim odmerkom cepljenih okoli 20 odstotkov prebivalcev. Torej praktično je to enako 0, kljub temu, da so obljubljali še par mesecev nazaj, da bomo precepljeni do junija. Pri 200.000+ odmerkih cepiva, ki so na voljo, so se očitno odločili, da nas imajo za nore in spet predstavljajo novo strategijo cepljenja. No, tudi aplikacijo za prijavo na cepljenje bomo dobili.

To, da se je vsem, ki kakorkoli sodelujejo “pri reševanju Covid-19” situacije že povsem odpeljalo je vsem jasno. To, da spreminjajo strategije cepljenja na tedenski ravni je enako kot je shizofrena komunikacija te ablasti že več kot leto dni. Kljub temu, da sem se verjetno kot eden izmed prvih prijavil preko portala e-uprava, še nisem prišel na vrsto, niti se mi ne sanja, če bom sploh prišel pri takšni koordinaciji kot jo imamo pod vodstvo Jelka Vakcine.

Zakaj pišem o tem? Ker bodo v teh dneh predstavili aplikacijo s katero se bomo prijavili na cepljenje. Seveda, ker imajo vsi ljudje v Sloveniji pametni mobilni telefon s katerim se bodo lahko prijavili, kajne? Ker se starejši ljudje res spoznajo na te stvari in so jim namestitve aplikacije in vse ostalo povsem domači. Pa kdo je tukaj nor?

Verjetno se spomnite, ko je Krek obljubljal, da bomo precepljenostdosegli konec maja. No, očitno je ne bomo. In očitno bomo čakali, ker je tej vladi bolj v interesu, da smo državljani necepljeni, kot pa da bi cepili tiste, ki so izrazili svoj interes za to.

Ja, cepil bi se rad. Da bi šel lahko mirno izven Slovenije, predvsem pa, da mi ablast ne bi mogla več žugati in me kaznovati, ker sem se držal pravil in se nisem do sedaj okužil.

cepljenje maturantov janez jansa laz

2 Responses to Spet imamo novo strategijo cepljenja in dobimo aplikacijo za prijavo / kdo je nor v tej deželi

  1. Noro krek pravi:

    Nimajo strategije razvoja močne gospodarske države niti nimajo strategije cepljenja.totalno nesposobni lopovi.danes Grosuplje Ljubljana Ortnek Kočevje Črnomelj Trebnje Vinica koper Maribor Celje Lendava murska sobota rekordi kokaina heroina v cisternah za gorivo.mlecni in zmrznjeni izdelki gradbeni material.grelni .in mizarski izdelki vbdkritem tovoru rekordi drog.tudi pošta jrl.coma.elektro BTC moste fužine .Grosuplje logo rekordi

  2. NightLord pravi:

    I feel you. Tudi mene vedno bolj živcira da se ne morem cepiti, med tem ko cepijo skupine ki tega res ne rabijo (bančniki/maturanti), potem pa jim še ostaja 200k odmerkov cepiva povsem brezveze. Počas razmišljam, da bi se šel cepit v Srbijo, absurdno kot se sliši.

    Mimogrede, sem te opazil z oust.me majico na Rožniku ;)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.