Protesti Ljubljana 15 maj 24 Protesti Ljubljana 15 maj 24

V soboto je kongres SdS v Slovenskih Konjicah / od sobote se za teden dni ukinja omejitve zbiranja do 50 oseb

Vlada od sobote se za teden dni ukinja omejitve zbiranja do 50 oseb. Super, bi bil lahko komentar. Končno. Pa vendar. Dokler se stvari ne postavijo v pravi kontekst, je vse skupaj povsem drugače kot sicer. V soboto je kongres SdS v Slovenskih Konjicah. Je sedaj vse skupaj bolj jasno zakaj ukinjanje omejitve?

Ne, vlada ne misli na narod. Vlada misli nase. Na svojo korist. Tudi v tem primeru, ko teden dni ne bo več veljala omejitev zbiranja do 50 oseb. Na kongresu SdSa naj bi bilo preko 700 delegatov in preko 200 povabljenih. In seveda se zaradi tega spremenijo odloki in ukinja prepoved zbiranja nad 50 oseb.

To je ta demokracija po SdSovsko! In to so učinkoviti ukrepi te ablasti, ki bo potem s prstom kazala na državljane, da smo krivi za epidemijo in ker se ne držimo ukrepov, ki jih “strokovne” komisije pripravljajo.

Protesti Ljubljana 15 maj 24

 1. Kje si zasledil da to velja samo za en teden? (nikjer ne najdem vira ki bi potrdil da je samo za 1 teden)

  1. NightLord, daj no… bodi pošten do sebe in drugih, ker je dejstvo, da sploh nisi iskal vira… saj bi jaz tut rad bi bolj desno usmerjen, ampak žal v Sloveniji nimaš normalne desne stranke… tole kar dela tale ablast je pač absurd, in ni več smešno.

   1. Hvala AJJA da si uspel(a) iz enega komentarja razbrati da sem skrajni desničar in da podpiram SDS. Mimogrede, SDS in treutno vlado sovražim v dno duše, volil pa sem Levico.

    Sicer pa bom tu poudaril, da je tudi prejšnji odlok do 50 ljudi veljal samo do 23.5., pa vmes ni bilo nobenega kongresa. Lp.

    1. Haha, nikjer nisem razbral, da si skrajni desničar. Zanimivo je to, da si ti razbral, da te jaz označujem za skrajnega desničarja.

     No če, se moram že razjasnit. Nimam te za nič, ker te seveda ne poznam. Razbral sem samo, da vira nisi iskal. Sploh. Če ga pa res nisi iskal, pa ne vem kje iščeš.

     Koga pa voliš, je pa seveda tvoja izbira, mene veseli že to, da sploh hodimo še na volitve. Gremo vsi na naslednje, pa ma da se rešimo tega s(t/r)anja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja