lilijana kozlovic odstopila lilijana kozlovic odstopila

Ob odstopu ministrice Kozlovič / če ministrica odstopi, ji ni oproščeno, da je gledala ves čas stran in bila tiho

Včeraj je odstopila Lilijana Kozlovič, ministrica za pravosodje. Zaradi odločitve vlade, da ponovi postopek izbire kandidatov za evropska delegirana tožilca. Kandidata Tanja Frank Eler in Matej Oštir sta pač moteča Janezu in posledično se je Janez odločil, da nas znova osramoti pred Evropo kot to sedaj počne že vsak dan.

Ampak ob bok temu se moramo zavedati, da če ministrica, ki je držala štango tej falangi več kot 14 mesecev, odstopi, ji nič ni oproščeno! Sodelovala je pri tem kar se je dogajalo in bila tiho kot miška, čeprav bi ravno njen resor lahko marsikaj naredil.

Ko sem včeraj opazoval navdušenje posameznikov nad potezo Lilijane Kozlovič sem se čudil. Ne, ne gre za pogum in junaško dejanje. Ravno obratno. Sama se je odločila, da bo ministrica pod to ablastjo. Sama se je odločila, da bo podpirala to česar smo bili deležni državljano zadnjih 14 mesecev. In sama se je odločila, da bo gledala stran, ko se je dogajalo “sranje” v Sloveniji, ki bi ga njen resor lahko uredil. In lahko jo je sram za vse to!

Lilijana Kozlovič si ni s to potezo oprala dobrega imena. Saj ga tudi ni imela. Pa ne zato, ker bi bila v napačni vladi, ampak za to, ker je bila tiho ob vseh “svinarjih”, ki so se dogajale v tem času na njenem ministrstvu.

Si predstavljate, da se Kustečeva odloči, da odstopi in potem vsi naenkrat v en glas postanemo navdušeni nad njo? Ali pa da odstopi Janez? In potem gremo na volitve in mu damo svoje glasove, ker si je tako opral svoje dobro ime?!?

Na srečo ne gre to tako. In takšne ljudi bomo pomnili še dolgo, kljub temu, da ablast verjame, da imamo ljudje spomin zlate ribice (ja, vem, da ne drži to, ampak za prispodobo rad uporabljam to) in da bomo na naslednjih volitvah verjeli, da nas bo SDS popeljal v “vladavino prava” in “demokracijo”.

Če bi imela Lilijana Kozlovič hrbtenico, potem sploh ne bi vstopila v to vlado. Ampak očitno so prioritete posameznika nad vsem ostalim in je vse ostalo za njih nepomembno. Ne, ni ji oproščeno, da se 14 mesecev ob kršenju vsega prava, ki se dogaja v Sloveniji ni oglasila kot resorna ministrica. Predvsem pa ji ni oproščeno, da je držala štango tej ablasti!

lilijana kozlovic odstopila
lilijana kozlovic odstopila
  1. Vseeno je bolje biti Lilijana Kozlovič in odstopiti prepozno, kot Zdravko Počivalšek ki ne odstopi nikoli in še naprej krasti, kar bo verjetno počel do smrti. Ali pa morda Branko Simonovič ki je za gradbeno dovojenje prodal celo Slovenijo diktatorju JJ.

    Ta trenutek moramo osebe kot je L.K. podpreti, sicer bomo samo še na slabšem. Bolje odstopiti prepozno kot do konca držai roparsko vrečo JJ!

Komentarji so zaprti.