borut pahor borut pahor

Precednik Borut Pahor je očitno edini, ki ne vidi, da je Slovenija v politični krizi

Borut Pahor ni moj precednik in je samo še ubogo bitje, ki mu instagram všečki mladine (hmm) pomenijo več kot pa, da bi imel svoje mnenje o politični situaciji in ga tudi izrazil. Takšnega predsednika si ne želim in definitivno ni dorasel svoji funkciji. Glede na to, da je pred dnevoma izjavil, da Slovenija ni v politični krizi in je tako očitno edini v Sloveniji (poleg trolov s Trstenjakove), ki situacijo vidi tako, se mi zastavlja preprosto vprašanje – zakaj je on sploh še predsednik. Zakaj ne odstopi?

Ob srečanju s predsednikoma Nemčije in Portugalske na Brdu pri Kranju je Borut Pahor izjavil: “Slovenija ni v politični krizi, se pa nahaja v razmerah povečane politične negotovosti.

Precednik, če potegneš glavo iz peska in se nehaš pretvarjati, da je v Sloveniji vse ok, potem boš mogoče videl situacijo, ki smo ji priča državljani Slovenije. Očitno življenje “instagram princeske” prinaša satisfakcijo ob všečkih mladine, ki se mu sicer posmehujejo, ampak vseeno stiskajo všečke. In to je zanj dovolj.

Za precednika ni dovolj, da Janez grozi z državljansko vojno! Zanj ni dovolj, da Janez nima večine v parlamentu. Precedniku ni dovolj, da pride na ulice Ljubljane 40.000 ljudi. Ne, Slovenija res ni v politični krizi, če si Pahor.

Borut Pahor se pač ne oglasi ob razmerah v katerih smo zadnje leto in par mesecev. Ker ni moralna avtoriteta. Zakaj torej zaseda funkcijo, ki ji ni dorasel? Ali pa je vzrok za njegovo tišino kje drugje – ga kdo drži za jajca, da mora biti tiho? Sicer je bil vedno njegov modus operandi podoben – biti vsem všečen in se nikomur ne zameriti.

Ampak v situaciji, ki smo ji priča zadnje leto ni časa za to njegovo “wannabe všečnost”, kar so mu razne stanovske organizacije že jasno izrazile. Še več, ko se Pahor pojavi na prireditvi ga ljudje izžvižgajo. Posledično se tudi več ne pojavlja na takšnih dogodkih.

Za človeka kot je Borut Pahor ne morem uporabiti besede predsednik. On je lahko zgolj in samo precednik!

borut pahor
borut pahor
  1. Pezde je samo bedna, patetična kreatura. in nima glave v pessku, ima jo v janševi riti.

  2. Pahorju mora biti njegova lastna rit fovs ker njegova goflja sproducira vec dreka.

Komentarji so zaprti.