Drnovšek zagodel Janši: zaradi neustavnosti v Zakonu o nalezljivih boleznih neustavni tudi nekateri epidemiološki ukrepi. To je naslov članka na desnosučnem portalu Domovina.je, ki izdaja tudi brezplačnik in so dobili sredstva na letošnjem medijskem razpisu. Očitno je pokojni Janez Drnovšek imel vpogled v prihodnost in je posledično vedel, da bo v letu 2020 dobila ablast SdS in da dobimo Covid-19. In jim jo je zagodel. Tale Domovina ni od muh, kajne? In očitno so padli na glavo.

Rok Čakš, urednik Domovine, je pogosta izbira za komentiranje politične situacije na nacionalni televiziji, čeprav nisem nikjer zasledil njegovih “dosežkov”. Ampak očitno je za nacionalno televizijo dovolj, da je nekdo urednik nekega portala, ki je zgolj in samo namenjen desni agitaciji. To je ta uravnoteženost.

Da “novinar”, ki se podpiše kot “uredništvo” pod članek z naslovom iz uvoda, pa sploh ni vredno omembe. Pa vendar ne morem biti tiho, kajti vsak dan znova se dokaže modus operandi desnice – za vse so krivi drugi. In sedaj je za vse kriv Janez Drnovšek!

domovina