Kaj je resitev Prostitucija pozor kako bi Slovenka resila tezave z denarjem Kaj je resitev Prostitucija pozor kako bi Slovenka resila tezave z denarjem

Slovenija potrebuje osamosvojitev od osamosvojiteljev

Po 30 letih bi bil čas, da se Slovenija končno osamosvoji od posameznih osamosvojiteljev, ki so si pripeli vse zasluge in že 30 let jahajo na tem valu. Janša, Kacin, Peterle, Bavčar, Krkovič … zgolj par imen, ki so si pripisali vse zasluge za osamosvojitev in vse ostale akterje potisnili nekam daleč v kot in vsakič znova poslušamo kako so oni popeljali Slovenijo na pot samostojnosti in kako brez njih ne bi bilo naše države.

Vsi ti osamosvojitelji pozabljajo na preprosto dejstvo, da je Jugoslavija imela v ustavi člen, ki je omogočal samostojnost in ki si jo je Slovenija odločila izkoristiti. Slovenija tega ne omogoča, kajne? Pisci ustave so bili očitno bolj modri in niso dali te možnosti na izbiro državljanom, ki se čez 30 let prebudijo v državi, ki nima veze s pravljicami, ki so nam jih prodajali pred plebiscitom.

Verjetno marsikdo, ki je oddal svoj glas na plebiscitu za samostojnost, bi če bi vedel kam nas bodo popeljali osamosvojitelji, raje še enkrat premislil o svoji odločitvi.

Ampak Slovenija bo druga Švica. V Sloveniji se bosta cedila med in mleko. Mi bomo svetilnik Evrope in ostali visokoleteči cilji, ki so skozi čas postali zgolj in samo floskule v katerega ne verjamejo več niti najbolj zagrizeni podporniki osamosvojiteljev.

Mogoče pa je res čas, da si po 30 letih, ko si nekateri lastnoročno pripenjajo zasluge za osamosvojitev naredimo temu konec. Pač ja, smo se osamosvojili, ampak smo se osamosvojili vsi in ne zgolj peščica, ki tantieme za to pobira že 30 let. Sicer ni fer, da se ne omenja tistih, ki so res začeli z revolucionarnimi idejami o odcepitvi, ampak za te zgoraj omenjenje osamosvojitelje čas pred njimi ne obstaja. Kako bi sicer lahko 30 let jahali na tem valu?

Nekateri izmed zgoraj omenjenih so se skrivali v kleteh med vojno za Slovenijo, kajne Peterle? Nekateri so hodili naokoli z orožjem za pasom, kajne Kacin? Nekateri so dobro izkoristili osamosvojitev in orožje, ki so ga zaplenili “jugovojski” je bilo dobro unovčeno. Nekateri so pristali za zapahi, ker so jih dobili s prsti v marmeladi in so se šli igrice, ki jim niso bili dorasli.

Ampak oni so osamosvojitelji. Oni so nas rešili izpod jarma hudobne Jugoslavije, kajne? Oni so tisti, ki organizirajo proslave ob osamosvojitvi in plebsa ne pustijo blizu, kajti ti ljudje se bojijo, da se jim zgodi narod in da odidejo na smetišče zgodovine. Ti osamosvojitelji so se odločili, da uničijo v Sloveniji vse kar se da uničiti in jim ne prinaša glasov na volitvah. Podpirajo cerkev in uničujejo STA, ki je bila ustanovljena pred 30 leti. Uničujejo civilno družbo, predpisujejo odloke, ki jim pomagajo obstati na ablasti, predvsem pa uničujejo Slovenijo v očeh javnosti.

Slovenija je obstala na mestu. Slovenija ni več dežela, ki je prijazna do ljudi, ampak je prijazna zgolj do ljudi, ki podpirajo eno politično opcijo – vsi ostalo smo nezaželeni faktor. Vsaka podobnost z Jugoslavijo je zgolj in samo naključje, kajne? Ne. V bistvu se je Janez učil v tistih časih in sedaj dela točno to proti čemur se je “boril”.

Po 30 letih uničevanja Slovenija, ki pripada vsem Slovencem in ne samo volivcem SdSa (ostale desne stranke imajo precej majhno število zvestih volivcev) je čas, da se nekaj spremeni v Sloveniji. Mogoče se začne vse skupaj z osamosvojitvijo od osamosvojiteljev – kajti Slovenija ni dežela parih ljudi, ampak vseh njenih državljanov. In mogoče bomo po tej novi osamosvojitvi bolj ponosni na deželo v kateri živimo!

p.s.: lanska shutterstock državna proslava je bila namenjena zgolj in samo izbrancem. Plebs je ostal daleč stran od proslave, za ograjami, ki so jih ščitili robocopi iz različnih koncev Slovenije. Verjetno bo tudi letos tako – torej, so si osamosvojitelji prilastili to državo, kajne?

Kaj je resitev Prostitucija pozor kako bi Slovenka resila tezave z denarjem