Tarca in Ivan Gale o maskah zakaj minister Pocivalsek se ni odstopil Tarca in Ivan Gale o maskah zakaj minister Pocivalsek se ni odstopil

Janez Janša / V Sloveniji je bilo kar pet različnih volitev, od tega je SdS zmagala na štirih

Laž je nesmrtna duša SdSovcev … V to kategorijo šteje tudi izjava Janeza Janše: “V Sloveniji je bilo kar pet različnih volitev, od tega je SdS zmagala na štirih“. Jaz sem bil prepričan, da smo do sedaj imeli že osem volitev – 1992, 1996, 2000, 2004, 2008, 2011, 2014, 2018 in da je SdS zmagala zgolj na volitvah leta 2004 in 2018.

To, da želi SdS spreminjati zgodovino je vsakomur jasno. Se trudijo po svojih močeh že 30 let in med njihovimi volivci so očitno uspešni, saj jim verjamejo na besedo. Če bo Janez rekel, da je se sonce suče okoli zemlje, bodo njegovi volivci verjeli v to!

Ampak nazaj k izjavi Janeza Janše. Saj po eni strani ga razumem. Njemu so vse volitve ukradli. Murglje, Kučan, komonisti … Vedno so vsi drugi krivi za vse kar se mu dogaja. In zaprmej je imel to v mislih s svoji izjavo, sicer ne vem zakaj bi se lagal, da je zmagal na štirih volitvah, ko pa je zmagal zgolj in samo na dveh.

V bistvu ne vem več kaj naj si mislim o vseh teh izjavah, ki jih sproducira zadnje čase. Je vse v redu z njim?

Tarca in Ivan Gale o maskah zakaj minister Pocivalsek se ni odstopil