poop minister vizjak mafija poop minister vizjak mafija

Smetarska mafija ima odlične pogoje za delovanje pod ministrom Vizjakom

V zadnjem času je vse več poročanj medijev o nezakonitem odlaganju odpadnega blata v naravi. Dogodek, ki se je zgodil v Pivoli (in v Dramljah, Šentjurju, Zalogu pri Ljubljani) je najbolj odmeven, saj gre za ekološko katastrofo večjih razsežnosti. Očitno je “smetarska mafija” dobila krila, sedaj ko je resorni minister Andrej Vizjak in je postalo odlaganje blata v naravi modus operandi teh “mafijcev”.

To, kar se dogaja zadnje čase z odpadnim blatom v Sloveniji meji na norost. V bistvu JE norost, če se takoj popravim, saj si očitno “smetarska mafija” predstavlja stvari malce po svoje in na drugi strani očitno organi, ki naj bi bedeli nad tem področjem niso sposobni zaustaviti tega.

Sam si ne znam predstavljati kaj se mora zgoditi nekomu v glavi, da odloži skoraj 200 ton odpadnega blata sredi gozda! Gre samo za pohlep po denarju, ker ima manjše stroške s transportom in mu ni potrebno plačati predelave odpadnega blata? Ali pa gre za kaj drugega. Kajti ne verjamem več v naključja v Sloveniji – še posebej, ko se zgodi par primerov v zelo kratkem časovnem obdobju.

Pa se mi sploh zavedamo, da bo ta drek prišel v podtalnico in jo bomo potem ljudje pili? Super se sliši, kajne? Namesto, da bi ministrstvo imelo izoblikovane procese in sledenje odpadnemu blatu, ki bi onemogočalo takšne situacije imam vse bolj občutek, da se oni ne ukvarjajo s tem.

Pričakoval bi, da bo minister Vizjak podal kakšno izjavo, pa vendar je nisem zasledil. Verjetno se mora ukvarjati s svojimi delnicami v Petrolu in skrbeti za interese tistih, ki se požvižgajo na naše vode in posledično jim je morala aktualna ablast spremeniti zakone o katerih bomo pa odločali na referendumu – jaz sem PROTI temu zakonu, ki ga je pripravil Vizjak!

poop minister vizjak mafija
poop minister vizjak mafija