ales hojs svinje ales hojs svinje

Aleš Hojs je udeležence proslave na Prešernovem trgu imenoval svinje

Na petkovo dogajanje na Prešernovem trgu se je odzval tudi odstopljeni minister Aleš Hojs. Udeležence proslave na Prešernovem trgu je imenoval svinje, neonaciste pa biseri: @policija_si bo pripravila poročilo vezano na ukrepanje zoper rumene jopiče. So pa po moji oceni, le ti, brez potrebe prišli na Prešernov trg,saj bi lahko kulturno proslavljali na Trgu Republike. Ne meči biserov med svinje, pravi Sveto pismo in lahko bi sledili tej modrosti. Zanimivo, kajne?

Ne, Aleš Hojs. Nisem svinja, čeprav se “sklicuješ” na Sveto pismo in si poskusil vse skupaj “zakamuflirati” v nek izrek in se tako “očistiti” označbe ljudi. Še posebej bi se moral zavedati tega kot politik. Ampak z vašim prihodom na ablast, ste pokazali, da gre lahko politika v Sloveniji še nižje in nižje.

Zanimivo se mi zdi, da Aleš Hojs ve, da so bili na Prešernovem trgu rumeni jopiči. Le kako? Saj niso bili v rumenih jopičih. Ampak to je že druga zgodba …

Aleš Hojs, včasih ni dobro, da se odločiš soditi druge po sebi, kajne? Predvsem pa označiti ljudi, ki so se zbrali na alternativni proslavi in bilo nas je več kot 10.000 z oznako, da smo svinje in da so bili domoljupci na Prešernovnem trgu biseri? Tole je moralo kar boleti, ker je očitno policija po svoje uredila stvari in ne tako kot si si jih ti zamislil in sedaj žanješ srd desnice, ki se ne strinja s tem, da je policija ukrepala.

Vidiš, znašel si se med dvema ognjema. Označil si nas za svinje, biseri pa se ne strinjajo s tem, da je policija bisere odpeljala z maricami, ker so branili Prešernov spomenim sredi Ljubljane. Tale diverzija ti očitno ni uspela, kljub temu, da si se potrudil, da bi vrgel slabo luč na alternativno proslavo. Pa ni šlo skozi in je vse skupaj padlo v vodo.

Me prav zanima kdo od policistov bo odgovarjal za to in kakšno slabo razpoloženje je moralo biti na vaši proslavi, ko si dobil informacije, da so jih odpeljali. Verjetno je bila jeza velika in bo treba ornk pogovor na to temo v stranki, kajne? Ker tole ne pelje več nikamor.

Če lahko svetujem – mogoče še niste čisto vseh zamenjali povsod, pa je to težava, ker očitno še obstajajo ljudje, ki se zavedajo pomena demokracije in podobnih pojmov in ki ne označijo tistih s katerimi se ne strinjajo za svinje.

Sicer pa, da boš razumel: Kar Peter govori o Pavlu, pove o Petru več kakor o Pavlu

ales hojs svinje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja