mojca skrinjar cd mojca skrinjar cd

SdSovka Mojca Škrinjar bi CD s posnetkom proslave / dobrodošla v letu 2021

Medtem ko nekateri živimo v letu 2021, pa očitno predstavniki ablasti živijo v preteklosti. Mojca Škrinjar na tviterju poziva vlado, kabinet predsednika vlade in Janeza Janšo, da naj uredijo CDje s posnetkom državne proslave, ki bi jih lahko državljani kupili. Me zanima kam bi Mojca vtaknila ta CD in zakaj se ni odločila raje za VHS kasete, ki bi bile mogoče bolj zanimive za njihovo volilno bazo.

Mojca Škrinjar je ena izmed tistih oseb, ki so “zabavne” na tviterju. Ne, ker bi bile zabavna, ampak ker njene nebuloze pokažejo njen domet. Sadnji jogurt jo je zaznamoval in očitno so to posledice, ker ni imela sadnega jogurta v mladosti.

Sicer pa je tale tvit Mojce v bistvu za pohvaliti. Direktno je povedala, da ljudje, ki so nadnavdušeni nad proslavo, živijo v nekih drugih časih, ko se uporabljajo še CDji.

Mogoče bi lahko Mojca uredila, da bi imele izposojevalnice VHS kaset in CDjev v svoji zbirki tudi to proslavo. Ni hudič, da si ne bi domoljupci izposojali te kasete ali CDja.

Sicer pa, ker živimo v letu 2021. Mojca, kaj pa je narobe z ogledom proslave preko spleta? Saj veš. RTV Slo ima en tak portal, kjer so video vsebine – in za to ne potrebuješ CDja, da si ogledaš proslavo. In ne boš verjela, kadarkoli si jo lahko ogledaš in lahko jo imaš na “repeat”.

Aja. Mogoče pa je Mojca odkrila tržno nišo in si v bistvu želi svoji volilni bazi prodati CDje in ob tem zaslužiti! Je kar zvita tale Mojca, kajne?!

mojca skrinjar cd

  1. Had, Škrinjarco na stran, ampak dejansko še vedno obstajamo ljudje, ki uporabljamo CD-je in DVD-je …

    1. Pa verjetno tudi internet :) in posledično bi lahko bila povezava do Youtubea dovolj :)

Komentarji so zaprti.