mojca skrinjar sds mojca skrinjar sds

SdSovka Mojca Škrinjar me pošilja sedet na streho in lajat v luno / Sem zanjo pes? Je to pravi način komunikacije poslanke?

Mojca Škrinjar je poslanka SdSa v parlamentu, ki v času Jugoslavije ni imela sadnega jogurta, ki ne ve kateri je tretji kamen od sonca, ki bi prodajala CDje s posnetkom proslave in ki meni, da sem jaz pes, saj mi je tvitnila: “Dej, pejt sedet na streho in lajat v luno pa je.” Očitno sva z Mojco skupaj krave pasla in ima občutek, da je to pravi način komunikacije z državljanom Slovenije. Hojs nas je označil za svinje, Žiga Turk za drhal, ni čudnega, da je na ta vlak skočila tudi Mojca Škrinjar in me označila za psa. 

Včeraj je bil precej nor dan za Mojco Škrinjar. CDji, tretji kamen od sonca in visoke temperature. Ko se vse to poveže, dobimo pravo Mojco in njen pravi način komunikacije, ko me mimogrede označi za psa in me pošilja sedet na streho in lajat v luno.

Seveda je takšna komunikacija za “predstavnika naroda” povsem zgrešena, ampak za Mojco je to očitno nekaj normalnega. Ne vem, sam si nikakor ne predstavljam, da bi z njene pozicije kogarkoli v Sloveniji označil za psa – pa če bi bil povsem na drugem političnem bregu.

Ampak meje dobrega okusa so s to ablastjo že zdavnaj padle in posledično me takšne “oznake” nič več ne presenečajo. To je pač njihov domet – žaljenje je pač vse kar premorejo in kar znajo.

Prav srčno čakam trenutek, da Mojco nekje srečam in da se ji predstavim. V realnosti potem nastane velika zadrega, predvsem pa mučna tišina, ko osebek, ki je sicer v virtualnosti glasen in si upa, pokaže iz kakšnega testa je. Sem že parkrat to izvedel in ugotovil, da so ljudje na internetih hudo bolj pogumni kot pa so v resnici in njihovi izgovori so bili “hilarični”.

Sem pa vesel, da se ti “varuhi demokracije” sami razkrijejo in da padajo maske in jih lahko “plebs” vidi tudi v drugačni luči. Takšni pravi – ko se vidi vsa njihova zloba in predvsem nemoč, da se poslužujejo žaljenja, predvsem pa, da se spustijo na nivo na katerega se kot predstavniki ljudstva ne bi smeli.

Ampak pomanjkanje jogurta v mladosti je očitno naredilo svoje. Meni se Mojca smili … Predstavljajte si življenje v njeni koži. Grozno, kajne?

mojca skrinjar sds

Komentarji so zaprti.