Vlada ni bila pripravljena na 2. val Covid 19 zato krivdo vali na medije in drzavljane Vlada ni bila pripravljena na 2. val Covid 19 zato krivdo vali na medije in drzavljane

Za pljuvanjem in napadom na Jožefa Horvata stoji Anica Bidar in njena skupina, ki nima veze z levico

Jožef Horvat je poslanec NSi. Je poslanec, ki je obtožil policijo, da je nezakonito vpogledovala v njegove osebne podatke – kasneje se je izkazalo, da je šlo za drugo osebo z istim imenom in priimkom. In Jožef je bil v vojni za Slovenijo 17 dni. Pred dnevi pa je bil kot poslanec deležen pljuvanja in napada pred parlamentom s strani skupine, ki jo vodi Anica Bidar in ki nima veze z levico, kot so desnosučni mediji začeli spinati. Glede na to, da je bila Anica Bidar del Varde, bi pričakoval kakšen naslov, da je Jožefa Horvata napadla paravojaška enota SdSa, kajne?

To, kar se je zgodilo pred dnevi, ko so pred vstopom v parlament poslanci bili deležni zmerjanja, pljuvanja in napadov je potrebno najstrožje obsoditi. Kljub temu, da se ne strinjamo z njimi in njihovimi odločitvami, za takšne stvari ne sme biti prostora v Sloveniji. Ni bil samo Jožef Horvat deležen tega, ampak tudi Primož Siter, ki pa je poslanec Levice.

Seveda so desnosučni mediji in njihovi troli na družbenih omrežjih želeli vse skupaj prikazati kot napad levice na poslance desnice, vendar so se brcnili v koleno. Namreč, za tem nasilnim dejanjem stoji skupina, ki jo vodi Anica Bidar, ki je bila tiskovna predstavnica Varde – po logiki domoljupcev, bi pričakoval naslove, da za napadom stoji Varda. Pa vendar temu ni bilo tako. Izkoristili so priložnost in poskusili z neumnim spinom, ki pa ni padel na plodna tla.

Sam sem proti vsakršnemu nasilju. Že ko so pred leti Žigo Turka podobno napadli, sem se mu postavil v bran, kajti vedno bom zagovarjal nenasilno komunikacijo in s prstom pokazal na fizično nasilje, ki mu ne bi smelo biti prostora v našem okolju. In ne, ne gre za “svobodo izražanja” in vse ostalo sranje, ki so ga sposobni ljudje sprovocirati, da bi opravičili svoja dejanja fizičnega nasilja.

Nalijmo si čistega vina. Anica Bidar je del gibanja OPS, ki ima kup svojih skupin – Brez mask, itd itd itd .. In v teh dneh tabori pred RTV, napada poslance in širi svoje nebuloze preko spleta. In nekateri jim verjamejo in jim sledijo. In ker je vedno več sledilcev so tudi bolj pogumni in potem pride do takšnih ekscesov do katerih ne bi smelo niti pod razno priti.

Kljub temu, da gre za poslanca NSi, s katerim se ne strinjam, pa je to dejanje potrebno obsoditi in s prstom pokazati na prave krivce. Namesto tega je desni pol to izkoristil za napad na levi pol, ki nima veze z OPSjem, katerega se vsi izogibajo in distancirajo od njega.

 

Vlada ni bila pripravljena na 2. val Covid 19 zato krivdo vali na medije in drzavljane
Vlada ni bila pripravljena na 2. val Covid 19 zato krivdo vali na medije in drzavljane
  1. Premo sorazmerje: Količini a in b sta premo sorazmerni, če povečanje ene količine pomeni hkratno sorazmerno povečanje druge količine.
    Kam sodi A.B. nima veze. Samovladje trenutne oblasti ni možno odpraviti z ahimso, žal…

Komentarji so zaprti.