Refresh

This website www.had.si/blog/2021/07/12/zakon-o-vodah-zavrnjen-na-referendumu-rezultat-86-vs-13-je-dokaz-da-janez-jansa-nima-nobene-podpore-gremonavolitve/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

poop minister vizjak mafija poop minister vizjak mafija

Zakon o vodah zavrnjen na referendumu / rezultat 86 vs 13 je dokaz, da Janez Janša nima nobene podpore / #gremonavolitve

Čestitke in kapo dol vsem, ki ste se angažirali v zadnjem času in ste opozarjali ljudi, da naj gredo na referendum in naj glasujejo PROTI temu zakonu, ki so ga pripravili v aktualni vladi. Rezultat 86,58 vs 13,42 (vir) je krepko presegel moja pričakovanja in me navdaja z upanjem, da so se končno prebudili mladi, za katere smo do sedaj bili prepričani, da so apatični, vendar očitno temu ni tako. Vlada Janeza Janše očitno nima podpore niti njegove zveste volilne baze, obstaja pa tudi možnost, da so njegovi zvesti privrženci trenutno na svojih vikendih na Hrvaškem in bodo uvozili v Slovenijo Covid-19, ko se bodo vračali nazaj (moral sem!!).

To, kar se je zgodilo včeraj je marsikoga presenetilo. Sam sem bil prepričan, da bo volilna udeležba okoli 47 odstotkov in od tega bo 60+ odstotkov PROTI, kar bi pomenilo, da bo zakon zavrnjen. Zgodilo se je, vsaj zame, presenečenje.

Rezultat 86,58 vs 13,42 je ljudska nezaupnica in če bi Janez poslušal svoje besede, ki jih je izrekel leta 2010: V vseh državah, kjer zaupanje v vlado pade pod 25 odstotkov, in v Sloveniji je to že nekaj mesecev, bi razpisali predčasne volitve, bi se danes začele priprave na predčasne volitve.

Zakaj? Minister Vizjak, ki je stal za tem zakonom je namreč včeraj izjavil, da je bil ta referendum proti vladi. Torej ima ta vlada zgolj in samo 13 odstotkov podpore z vsemi sateliti oz. političnimi trupli? Seveda se je tej izjavi pridružil tudi Jeretič, ki je svetovalec Počivalška in vmes navrgel, da je kampanja bazirala na lažeh – ja, res je Seba, tako kot že leto in pol v Sloveniji vse bazira na laži (tudi tvojih, ki si jih sproduciral), tako je tudi ta kampanja ministra Vizjaka bazirala na lažeh. Lepo, da priznaš, vendar gospodar ne bo zadovoljen s tem.

Očitno imamo državljano dovolj te pokvarjene falange, ki vodi državo in to se je včeraj rezultiralo na referendumu. Zanimiv bo pogled na starostno strukturo volivcev, predvsem pa bodo zanimivi rezultati v okrajih, kjer je večinsko število glasov vedno dobil Janez. So mu tudi njegovi zvesti privrženci obrnili hrbet, ker se zavedajo, da to kar se dogaja v Sloveniji ni normalno, niti ni vredno življenj?

V vsaki normalni demokraciji bi vlada že včeraj zvečer pripravila odstopno izjavo in bi pustila, da si narod sam izbere svoje predstavnike. Samo vlada Janeza Janše ne bo storila tega, kajti to je bila njegova zadnja možnost, da pride na ablast in uniči Slovenijo, da jo bomo obnavljali dlje časa kot je trajala obnova Jugoslavije po 2. svetovni vojni.

Nekateri ljudje gredo v politiko, ker verjamejo v to, da se lahko ustvari boljši svet, Janez gre zgolj za to, da se maščuje vsem, ki ne tulijo v njegov rog.

Sedaj, ko je padel ta zakon, bi bil čas, da se začnejo spet odpirati teme o #volitve2021 in politične stranke, ki niso na strani Janeza Janše bi morale strniti svoje vrste in najti skupen modus operandi, kajti Slovenija v teh časih to potrebuje.

Bravo Slovenija! Ampak na lovorikah se ne sme zaspati. Danes je nov dan in sedaj je potrebno odstraniti spremembe ZNBja, ki so jih potrdili v parlamentu in naj se razpiše referendum na to temo – nihče ne bo nikogar zapiral v ustanove, če se bo Janezu tako zazdelo!

poop minister vizjak mafija

  1. Čudovito napisano! Upam le, da bo jutri spet tako. Drugače pa bo med prioritetami nove vlade odstraniti DS.

Komentarji so zaprti.