Zdravko Pocivalsek Thompson Zdravko Pocivalsek Thompson

A je vse v redu s Počivalškom / prevzel je Janševo retoriko in povsod vidi igralce tetrisa, rumenokljune črne ptiče

Zdravko Počivalšek, tista žalostna figura na politični šahovnici, ki ima s “svojo stranko” manj kot 1 procent podpore volilnega telesa in ki parlamenta ne bo več videla od znotraj je povsem prevzel Janševo retoriko. Šel je korak še dlje in priznam, da me skrbi zanj – sedaj povsod vidi igralce tetrisa, rumenokljune črne ptiče … In ne, ne gre za šalo, ampak za njegov govor, ki mu ga je očitno pripravil njegov “svetovalec”, ampak ga Zdravko ni razumel in temu primerno ga je tudi “prebral”.

Razumem, voda teče v grlo. Zdravko je pač zajebal in razjebal v Sloveniji vse kar se je dalo. Kljub “pomoči” Jeretiča in Čirića je njegov “ugled” podoben temperaturam na Antarktiki. Oziroma ga sploh ni. Nihče več ga ne jemlje resno in precej zabavni so poskusi zgoraj omenjenih” strokovnjakov, ki skrbita za njegovo “podobo” v javnosti, vendar vsak dan znova dokazujeta, da se jima niti ne sanja kaj počneta. To zelo nazorno kažejo tudi ankete, ki SMCja več ne uvrščajo v parlament. Še bolj zanimiva je bila zaušnica več kot 700.000 volicev na referendumu, ki pa je zaverovani v svoj svet sploh niso razumeli.

Da bo jasno o čem pišem v naslovu – gre za tale del “govora” Počivalška, ki bi moral biti znak, da je mogoče s tem ministrom nekaj narobe. Sicer je poskušal prevzeti Janševo retoriko, vendar mu niti to ne uspeva – tetris je Gregor Golobč, rumenokljuni pa Drago Kos – smešno je, ker tega nihče ne ve in razume, ampak Jeretiču se je očitno to zdelo full hudo, mega špon.

Namesto huronskega navdušenja pa je požel zgolj in samo smeh in kritike. Še posebej, ker je vse skupaj bral in s tem dokazal, da nima pojma o čem sploh govoriči. Je pa Zdravc dokazal, da gre vedno lahko še nižje, čeprav sem bil v to prepričan že ob njegovem govoru v angleškem jeziku na podelitvi Michelinovih zvezdic.

No, naj si da duška, kajti zanj je politična kariera že zdavnaj končana in smehi, ki jih dnevno prinaša v naš prostor so kar ok razvedrilo. Zgolj skrbi me, če je z Zdravcem vse ok!

Zdravko Pocivalsek Thompson
Zdravko Pocivalsek Thompson