tadej pogacar uae tadej pogacar uae

Janez Janša čestita Tadej Pogačarju za 3. mesto na OI s fotografijo v UAE dresu, ker ne plačujejo STA in nimajo fotografije Tadeja v dresu Slovenije

Kaj je to sramota? To, da Janez Janša v imenu vlade čestita Tadej Pogačarju za 3. mesto na OI s fotografijo  Tadeha v UAE dresa. Očitno ablast nima fotografije Tadeja v slovenskem dresu,  ker se je Uroš Urbanija odločil, da ne potrebujejo storitev STA in jih UKOM tudi ne bo plačeval, posledično nimajo nove fotografije v modro zeleno belem dresu. Ja, to je to domoljupstvo vlade, ki očitno navija za Združene Arabske Emirate in se požvižga na Slovenijo!

Ko naši športniki navdušujejo se na ta vlak “prišlepajo” tudi politiki. Ministrica Kustec, ki je “zajebala” generacije mladih športnikov, ker jim ni dovolila opravljati treningov, se je šla “sončiti” v Tokio. Borut Pahor objavlja na instagramu fotke kolesarjenja.

Vlada z Janezom na čelu pa čestita Tadeju za njegovo 3. mesto s fotografijo Tadeja v UAE dresu, ker očitno nimajo fotografije v slovenskem dresu, ki je sicer precej grd, ampak kaj drugega tudi ni za pričakovati.

Ja, tole je ornk velika sramota!

tadej pogacar uae