lgbti zastava triglav lgbti zastava triglav

Ko SdS homofobi pridejo na plan in se zgražajo nad LGBTI zastavo na Triglavu

Triglav sta v teh dneh skupaj s Tanjo Fajon obiskala Michael Roth in Andreas Schieder. Prvi je nemški minister za EU, drugi je EU poslanec. Na vrhu Triglava so se vsi trije slikali z mavrično zastavo in to je bilo dovolj, da so SdSovski homofobi prilezli na plan in se zgražali nad to zastavo na Triglavu. Očitno je Triglav zgolj in samo njihova domena in drugi ne bi smeli obiskati našega očaka.

Janez Janša, Božo Predalič, Miha Pogačnik in Aleš Ernecl so pokazali svojo pravo stran (tem vlakcu so se pridružili tudi vsi troli s Trstenjakove in par ubogih podpornikov SdS) in dokazali, da so v bistvu sami največji homofobi. Sicer ponavadi to dobro skrivajo, ampak tokrat so frustracije prišle na dan. Mogoče zato, ker so si tudi sami zaželeli, da bi se upali fotografirati na Triglavu z LGBTI zastavo, mogoče pa za to, ker pač to morajo storiti, kajti na drugi strani je Tanja Fajon, ki jo morajo poskusiti diskreditirati.

Zanimivo je, da se je oglasil Janez Janša, ki je pred časom na Triglavu “gostil” Josepa Borrella. Pri tem je pozabil omeniti, da sta se do Konjskega sedla peljala s helikopterjem. Ampak tokrat se je Janez izkazal in je začel “vabiti na dvoboj” na vzpon na Triglav. Kot majhen otrok.

Še bolj smešno pri vsem tem je, da sta Michael Roth in Andreas Schieder poročena in očitno je to bolečina SdSovcev, ki ne upajo priznati, da je med njimi tudi veliko takšnih, ki jih privlači isti spol, vendar morajo živeti v zanikanju.

Očitno si SdSovci predstavljajo, da bomo vsi “plesali kot bodo oni igrali”, sicer si ne znam predstavljati, da vodja zakonodajne službe RS, Miha Pogačnik, zapiše, da je LGBTI zastava – zastava življenskega sloga in da oseba, ki daje takšni zastavi prednost na vrhu Triglava pred slovensko zastavo nima kaj iskati v slovenski politiki.

Tem se je res odpeljalo. Boščki. Me pa res veseli, da pride ob takšnih primerih na dan vsa homofobnost, ki se jo sicer trudijo skrivati in tlačiti. Ampak očitno ne gre vedno!

lgbti zastava triglav
lgbti zastava triglav

Komentarji so zaprti.