Refresh

This website www.had.si/blog/2021/08/03/slovenija-vs-nemcija-9470-olimpijske-igre-tokio-2020-bo-nasa-ekipa-osvojila-zlato-olimpijsko-medaljo/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

slovenia nemcija olimpijske igre doncic dragic slovenia nemcija olimpijske igre doncic dragic

Slovenija vs Nemčija 94:70 / Olimpijske igre Tokio 2020 / bo naša ekipa osvojila zlato olimpijsko medaljo?

Slovenija vs Nemčija 94:70. Par minut pred 3. uro zjutraj me je prebudil zvok alarma vozila pred hotelom sredi Francije. Ni bilo moje vozilo, me je pa prebudilo. In priznam, da sem bil jezen, ker je bil zvok vozila res glasen. Ker sem bil prebujen, sem se odločil, da si pogledam košarkarsko tekmo med Slovenijo in Nemčijo. Po ogledu tekme nisem bil več jezen, ampak vesel za odlčno igro fantov in navdušen nad dejstvom, da gredo naši v polfinale.

Ko gledam igro naše reprezentace, ki jo vodi Aleksander Sekulić in v kateri ima glavno vlogo Luka Dončič in mu ob boku stojijo Zoran Dragić, Vlatko Čančar, Mike Tobey, Jaka Blažić in ostali fantje – se vse bolj zavedam, da je ta ekipa sposobna osvojiti zlato olimpijsko medaljo v košarki.

Nočem “jinxat”, ampak fantje so odlični na parketu. Igrajo drugačno igro kot smo jo navajeni, predvsem pa se odlično ujamejo med seboj.

V polfinalu bodo igrali z zmagovalcem današnje tekme med Italijo in Francijo in če bi danes Španci premagali ZDA, potem bi bilo vse skupaj precej bolj preprosto, kajne?

Bravo fantje. In naj vas nič ne ustavi, do pohoda na Olimp! Bravo! In še odgovor iz naslova. Da!

slovenia nemcija olimpijske igre doncic dragic
Photo: Fiba / Twitter

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja