Odgovor je verjetno preprost, ampak do njega še pridemo. Pred dnevi je oseba, ki je tesno povezana z rumenimi jopiči in je tudi predstavnik propadle NTA, poveličevala Hitlerja. Glede na to, da je to oseba, ki je blizu ablasti, me ne čudi, da nobena od strank ni obsodila tega in to tudi jasno skomunicirala.

To, da nekateri želijo po tiho spraviti fašizem nazaj v Slovenijo je vsem jasno. To poskušajo na takšne in drugačne načine. In eden izmed njih so bili tudi rumeni jopiči, vendar so se že na prvem “shodu” dokazali z iztegnjeno desnico in tako uničili “platformo”, ki bi jim lahko kasneje služila. Ko so mediji razkrinkali obraze, ki so se skrivali pod maskami je postalo jasno za kaj gre.

In potem se je pred dnevi zgodilo poveličevanje Hitlerja, ki pa ga nobena od stran na ablasti ni obsodila. Tiho je bil Janša, tiho je Počivalšek, tiho so v Desusu, edino Tonin se je oglasil in izkoristil priložnost, da bi zopet “obsojal vse totalitarizme”, sam pa seveda ni obsodil malikovanje Hitlerja.

To je Slovenija 2021. Dežela, kjer nam vladajo ljudje, ki si očitno želijo fašizma. Ki jih Hitler navdihuje in so tiho, ko pride do takšnih situacij. To je ablast, ki si očitno želi pahniti Slovenijo v totalitarizem. Žalostno, ampak ta ablast ima manj kot 20 odstotno podporo. Očitno smo vsi ostali proti fašizmu, ampak za njih je to nepomembno. Do volitev bodo oni poskusili uničiti Slovenijo in jo spraviti na kolena za naslednjih 20 let, da se bodo lahko hvalili kako so oni reševali Slovenijo v času Covid-19.

Žalostni so ti ljudje, ki vodijo Slovenijo. In sram jih je lahko. Ne vem kako bodo lahko še kdaj volivcem pogledali v oči, saj tako odkritega poveličevanja fašizma še ni bilo nikoli v Sloveniji. Mogoče pa vseeno upajo, da ljudje pozabljajo in da bodo pred volitvami lahko spet flancali o “sodelovanju” in ostalih debilnostih, ki jih pripravijo za volivce.

Aja, še odgovor iz naslova manjka. Verjetno za to, ker jim je v interesu imeti v Sloveniji fašizem, kajne? Odjjebite ..

Vlada ni bila pripravljena na 2. val Covid 19 zato krivdo vali na medije in drzavljane