Očitno je postala nacionalna televizija in “oddaja”, ki jo vodi Jože Možina del ideologije homofobije, saj si drugače ne znam predstavljati nedopustnega širjenja sovražnega govora do LGBT manjšin, ki se je zgodil v tej oddaji, kjer je “sogovornik” NSija oz. SdSa širil njihovo anti-LGBT propagando!

V oddaji je dobil prostor direktor zavoda Iskreni – tistega zavoda, ki mu je aktualni minister Kralj namenil veliko sredstev. Tistega zavoda, ki se trudi s svoji homofobno agendo proti vsem, ki niso za “tradicionalno družino” in so zgolj in samo podaljšek aktualne ablasti, ki svoj pravi obraz prikriva na takšen način.

V bistvu gredi pri njih še korak dlje – oni niso proti istospolnim, so pa proti LGBT ideologiji je bil naslov članka na RTV Slo. WTF? Ne, kje pa, niso homofobni. Že sama formulacija – ampak, je dovolj povedna, da je vsakomur povsem jasno za kaj gre.

In takšni ljudje dobijo prostor v etru nacionalne televizije? Me zanima zakaj Možina ne gosti ljudi z “nasprotnega” pola? Ali lahko naslednjič pričakujemo gosta, ki bo proti pravici žensk do splava? Ali pa, ki sicer ne bo proti ostalim rasam, ampak …

Ja, to je demokracija, ki si jo predstavlja Možina in ablast, kjer lahko pod krinko zagovarjaš stališča, ki so del sovražnega govora. In zgodilo se ne bo nič. V normalni demokraciji takšna oseba ne bi več vodila TV oddaje, prav tako pa bi odletela iz svojega stolčka. V Sloveniji bo verjetno dobil večjo vlogo. Precej kmalu …

mozina nacionalka lgbt