ales hojs laze ales hojs laze

Aleš Hojs laže z isto fotografijo kot je lagala leta 2018 Alenka Jeraj / laž je nesmrtna duša SdSovcev

Leta 2018 je Alenka Jeraj lagala o znački “iz Trbovelj”, ki naj bi bila izdana leta 1941. Lagala je. Na fotografiji je bilo namreč odlikovanje poveljnikom Rdeče armade v obdobju 1918-1920. In potem se piše leto 2021, ko Aleš Hojs ponovi njeno laž z isto fotografijo in tekstom: 8.avgusta 1920 se je nemška delavska stranka /DAP/ preimenovala v nacional socialistično delavsko stranko /NSDAP/. 1. maja 1941 so skupaj s slovenskimi komunisti praznovali v Trbovljah. Parlamentarci @strankaSDpravijo,da so ponosni nasledniki komunistov. nacizmu in komunizmu!

Laž je nesmrtna duša SdSovcev. In očitno bodo poskušali toliko časa ponavljati laž, da jim bodo ljudje verjeli. No, v tem primeru ne, kajti pod tvitom Hojsa se je zbralo neskončno odgovorov, ki mu dokazujejo da je lažnivec.

Seveda, saj to je jasno že vsem, da je vsaka beseda ministra, ki jo izreče v bistvu potrebno dvakrat preveriti, saj gre pri njih za zavajanje in poskuse spreminjanja zgodovine na vsakem koraku.

Sicer pa se je Hojs poleg dokazanega laganja s tem tvitom tudi “ustrelil” v koleno. Največ komunistov je namreč ravno v stranki SdS. Celo premier je bil eden izmed najbolj zagrizenih komunistov …

ales hojs laze

  1. Dajmo že enkrat odjebat to desnuharsko lažnivo svojat podn od ljudi.

  2. Ne samo, da je bil Jajo zagrizen komunist, po tistem ko je bil izkljucen iz KPJ je pisal dolge traktate in skorajda na kolenih prosil, da bi ga vzeli nazaj. Zgleda je se za komuniste prevec nakladal.

Komentarji so zaprti.