Nov dan, nova perverznost Aleša Hojsa, ki na dnevni bazi dokazuje, da ne razume pojma demokracije in svojega poslanstva. V vsaki normalni demokraciji bi minister, ki bi policiste označil za lenuhe v istem trenutku odletel s svojega položaja – v Sloveniji pa mu domoljupci na tviterju aplavdirajo in navdušeno prikimavajo.

To, da je vročina je jasno vsem. Ampak to kar si dovoli minister Hojs, je višek vsega. On v obračunavanju s policijskim sindikatom policiste označi z lenuhi.

Kar Peter govori o Pavlu, pove o Petru več kakor o Pavlu …

Predvsem pa mi je zanimivo, da so sedaj policisti krivi za situacijo, ki se je zgodila pred več kot mesecem dni, ko so “antivakser protestniki” pljuvali na poslance – no, na par njih, ki so se odločili za drug vhod v parlament, kot bi se sicer lahko.

Še bolj smešno je, da lenuhi pravi Hojs tistim policistom, ki so protiustavno preprečevali zbiranja protestnikov ob petkih, jih vlačili po trgu, jih pretepali in odnašali. Ja, tem policistom se sedaj maščuje Hojs s svojimi besedami in dokazuje, da so policisti dobri samo kadar so proti protestnikom, sicer pa so lenuhi.

Srčno upam, da se bodo njegovih besed policisti spomnili tudi po naslednjih volitvah, ko bo Hojs z mamo želel iti na Hrvaško in ga bodo slučajno ustavili. Me zanima kako se bo takrat končala zgodba, ko bo Hojs zopet povsem nepomemben osebek v Sloveniji …

Da tega, da generalni direktor policije ne povzdigne glasu ob tem – sploh ne bom komentiral.

hojs lenuhi policija
hojs lenuhi policija