glovo glovo

Glovo – ne, hvala / prvega vtisa ne moreš popraviti drugič

Glovo je ponudnik dostave hrane, ki je prevzel ehrano. Deluje na podobnem principu kot Wolt, ki ga z veseljem uporabljam že dolgo časa. Pa vendar sem se danes odločil, da dam Glovo priložnost. Razočaranje je bilo veliko in dejstvo je, da prvega vtisa ne moreš popraviti drugič. Glovo – ne, hvala!

Ura je bila okoli 10:40, ko sem oddal naročilo za veganski Pad kee mao iz Roza Slona preko aplikacije Glovo. Plačal s pomočjo kartice, ki sem jo dodal v aplikacijo in počakal.

Ker je bila to moja prva uporaba Glovo aplikacije mi ni bilo povsem jasno kaj se dogaja z naročilom. Ob 11:16 sem dobil klic z neznane številke, vendar ker sem mislil, da je mogoče že Glovo dostava pred vrati, sem se oglasil.

No, ni bila dostava, ampak Glovo center za pomoč uporabnikom, kjer so mi sporočili, da zaradi povečanega obsega del v Roza Slonu ne morejo dostaviti moje hrane?!? Kaj? Očitno jaz nečesa ne razumem, saj mi ni jasno kako se to lahko zgodi.

Pa vendar. Oseba na drugi strani mi je razložila, da pač mi vrnejo denar in se opravičujejo. Hudiča, tole pa ni ok način. Ne za to, ker sem bil res lačen in ker sem si želel Pad kee mao, ne za to, ker je bila to moja prva izkušnja z Glovo, ampak preprosto za to, ker očitno sistem ne deluje kot bi moral.

Pri Woltu se mi to še ni nikoli zgodilo. In ker sem ostal brez hrane, ki sem si jo zaželel, sem se odločil, da naredim test. Naročil isto hrano preko Wolta v isti restavraciji.

Čez 22 minut je bila hrana pred vrati in prijazen dostavljalec mi je zaželel dober tek! In res je bil dober, saj sem si po 14-dneh Francije prav zaželel Roza Slona. Hvala, Wolt. Glovo, na žalost ne bo druge priložnosti za prvi vtis!

glovo
glovo

 

  1. nauči se kuhati, star si dost, ali pa pojdi sam iskat hrano, saj nimaš službe,ki bi te omejevala

  2. Mogoče ugotoviš, da veganstvo poudarja tudi etični vidik, skrb za okolje in zdrav način prehranjevanja. V tej zgodbi za Wolt, Glovo in podobne ni prostora. Postana hrana, dostavljena in zabeljena s kaotično energijo.
    Sploh pa ne razumem, kako ti po kulinaričnih avanturah v Franciji, kjer je sveže pripravljena hrana pravilo, pade na pamet kaj takšnega kot je Glovo…

  3. Mene so naročene dostavili podobno hitro kot Wolt.
    Le z kodo za popust sem imel težave, katere so popravili. Sicer sem pa komaj dobil en kontakt da sem jim lahko pisal…

  4. To je zato, ker z Ehrane počasi prehajajo na Glovo. Tranzit vzame nekaj časa. Vem, ker delam za njih. :) Wolt je dobil hudo konkurenco.

  5. Ali si preveril, če so ti res vrnili denar?? ker meni ga niso, pa prav tako so “obljubljali”…

Komentarji so zaprti.