osel nijz city connect osel nijz city connect

NIJZ posel za 2,3 milijona evrov oddal podjetju City Connect, ki je bil ustanovljen 5.1.2021 / bolan posel

Kako priti do milijonov? Preprosto. Sklenite posel z NIJZ. NIJZ je mimo javnega naročila sklenil posel s podjetjem City Connect iz Brežic, ki je bil ustanovljen 5.1.2021. Nimajo referenc, bodo pa za NIJZ opravljali naloge zunanjega klicnega centra in to za znesek 2,3 milijona evrov za pol leta! Bolan posel, kajne?

Samanta Sofić je direktorica podjetja City Connect. Leta 2007 je tekmovala na tekmovanju za miss Slovenije, kjer se je uvrstila v polfinale. Ampak slučajno je takrat bil v strokovni žiriji tudi Zdravko Počivalšek, ki je bil takrat predsednik uprave Terme Olimia. Saj se spomnite, da on tudi ni imel nič zraven pri poslu z ventilatorju podjetja GenePlanet, kajne?

Ni naključij in očitno po vrsti let pridejo prav tudi takšna poznanstva, kajne? Sploh, ko gre za posel za 2,3 milijona evrov, ki ga je NIJZ zaradi nujnosti uvrstil v postopek s pogajanji brez predhodne objave javnega razpisa in ga je dobilo podjetje, ki je bilo na slovenskem trgu ustanovljeno 5.1.2021. Družbeniki v tem podjetju so Connecting People and Technologies Limited, ki ima sedež v Dublinu (le zakaj, kajne).

Še en transparenten posel države s privatnim podjetjem, ki bo lastnikom prinesel veliko denarja za malo dela. Kljub temu, da nimajo referenc, ga je NIJZ izbral.Čestitke NIJZ in njenemu direktorju Milanu Kreku za to transparentnost in predvsem za učinkovito trošenje davkoplačevalskega denarja.

osel nijz city connect

Komentarji so zaprti.