Protestniki uničevali markacije okoli Triglava. “To je vandalsko in nespoštljivo.” je naslov članka na strankarskem trobilu Siolu. Pripravili so “članek”, kjer so objavili dve fotografiji z “dokazi” uničevanja markacij. Pri tem so se brcnili v koleno, saj je na edini sliki, kjer je vidno “uničevanje” v ospredju nalepka “domoljubje ni zločin”, ki je nalepka identitarcev (znak lambda je njihov simbol). Ampak za Siol ni težava v tem, da so identitarci prelepili oznako za težavnost vzpona na Triglav s svojo nalepko, je pa težava protestniška nalepka, ki je spodaj in že vidno uničena – torej ni bila nalepljena v teh dneh.

To, da je Siol padel na nivo Nova24 je že dolgo časa jasno. Mi je pa vseeno zanimivo, ko objavijo “zgodbe brez vsebine” in sami jasno dokažejo, da so zgolj in samo vladno trobilo, čeprav so bili nekoč dober medij, ki ga je bilo vredno spremljati.

Tudi ta “zgodba”, ki sploh ni zgodba in je nevredna omenjanja je del propagandnega ustroja, ki ga mora izvajati “silol” in je namenjen blatenju vseh, ki ne tulijo v rog ablastnikov.

Ko sem zagledal naslov članka sem bil prepričan, da so “protestniki” uničevali markacije in table. Da so jih metali v dolino in da so jih prebarvali. Pa v bistvu ni šlo za to.

“Markcist”, ki je spravil to zgodbo na “silol” je poslal dve fotografiji. Eno na kateri je stara nalepka na označevalni tabli in nad njo nalepka identitarcev (strel v koleno) in drugo fotografijo, kjer sta dve nalepki “protestnikov” na “štangi”. To je to od te afere.

Ampak za “silol” je to dovolj, da poskušajo ustvariti afero, ki je ni.

Pri tem pa Sloveniji pokažejo, da so v gorah težava zgolj in samo protestniki, identitarci, ki pa so dejansko s svojo nalepko zakrili del oznake na označevalni tabli pa pač ne. Glede na to, da “markcist” omenja finančne kazni, pričakujem, da bo le ta izstavljena identitarcem in bodo bogi fantje spet morali “zbirati denar na družbenih omrežjih”.

Ampak identitarne naleple pač “markcist” in “silol” ne problematizirata, kajti identitarci so v bistvu del rumenih jopičev, ki pa so zelo zelo zelo blizu ablasti.

Čestitke “silolu” za uspešen strel v lastno koleno.

siol markcist
siol markcist