edvard kadic twitter edvard kadic twitter

Edvard Kadič sklenil nov bolan posel z UKOMom za 3275 evrov, kljub totalnemu failu pri promociji cepljenja

Edvard Kadič je dobro lezel v rit ablastnikom in prilezel do korita. Sedaj ga ablast nagrajuje za svoje delo, ki je sicer povsem brez učinkov je dobesedno metanje denarja preko okna, ampak UKOM rad plačuje nesposobne ljudi, medtem ko STAju ne plačajo zapadlih obveznosti!

Edvard Kadič je samooklicani strokovnjak. Life coach, strokovnjak za govorico telesa, pa tudi kolumnist na Nova24 je bil. Bil pa je tudi izrazito naklonjen tej ablasti na tviterju, ki je opazila njegovo slinjenje in ga nagradila z 11.500 evri za izvedbo komunikacijskih storitev v pripravi in izvedbi komunikacijske podpore projektu promocije cepljenja proti COVID-19.

Seveda je bil ta projekt čisti fail in posledice so vidne dnevno – v Sloveniji imamo najnižjo precepljenost, kar me ne čudi, ko samooklicani strokovnjaki delajo komunikacijske strategije za področje, ki ga ne poznajo. Oz. še drugače – Edvard Kadič je bil še dve leti nazaj anticepilec in je to tudi zagovarjal!

Sedaj bo dobil še dodatno nagrado, ker je zvest ablasti na tviterju – 3275 evrov, ker so se komunikacijske aktivnosti nadaljevale s projektom promocija cepljenja s pozitivnimi sporočili prek deljenja vstopnic za koncerte na radijskih postajah.

In potem se taisti Kadič na Nova24 sprašuje kdo me plačuje. Ej, Kadiču, mene ne plačuje UKOM in ablast, niti nobena druga politična opcija. Jaz nisem ti. Imam svoja načela, ti pa zgolj in samo svojo nesposobnost.

edvard kadic twitter

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja