rosvita pesek zavaja rosvita pesek zavaja

Rosvita Pesek zavaja in podtika / MOL ni dal soglasja looneyem za proteste pred RTV, ampak upravna enota, ki sodi pod ministrstvo Boštjana Koritnika

Zakaj Rosvita Pesek na tviterju zavaja, da je looneyem MOL dal soglasje za proteste pred RTV hišo? Zakaj poskuša prevaliti krivdo sedaj na MOL, ko pa se s tem ukvarja upravna enota, ki sodi pod ministrstvo za javno upravo, ki pa ga vodi minister Boštjan Koritnik?

Seveda je Rosvita Pesek v svoji maniri poskusila s spinom, da je za soglasje, da lahko looneyi protestirajo pred RTV, kriv MOL. Ampak se je “ustrelila v koleno”. MOL namreč nima s tem nič, razen, da je upravna enota, ki je izdala soglasje v Ljubljani. No, saj za domoljupce je že to dovolj, kajne?

Za izdajo dovoljenja looneyem je namreč pristojna upravna enota, ki pa sodi pod ministrstvo za javno upravo. In to ministrstvo vodi Boštjan Koritnik. Hm. To pač povsem spremeni zgodbo in za Peskovo je seveda boljše, da domoljupci mislijo, da je krivda na strani MOLa in Jankovića.

No, ker je Rosvita Pesek novinarka, bi lahko blagovolila se opravičiti za svoje namerno zavajanje, ali pa nepoznavanje delovanja javne uprave, ampak seveda tega od nje ne bomo dočakali. Škodo MOLu je storila in domoljupci so prepričani, da je sam Zoran Janković dal soglasje looneyem za proteste pred RTV hišo.

Smešno in zabavno je vsak dan opazovati domoljupce, ki zavajajo, lažejo, podtikajo, predvsem pa pojma nimajo o ničemer in ko jih dobiš na laži se zgolj potuhnejo in “čri-čri”.

In ja, Rosvita pesek zavaja in podtika! Oz. laže. Pa saj to ni nič nepričakovanega, kajne?

rosvita pesek zavaja