cigler kralj ruska ruleta cigler kralj ruska ruleta

Minister Janez Cigler Kralj, ruska ruleta se ne “igra” s pištolo s šaržerjem, da 90 odsotne Covid-19 smrtnosti niti ne omenjam

Janez Cigler Kralj je včeraj tvitnil izjavo Aleša Štrancarja iz podjeta Bia Separations. Če bi vsaj za trenutek premislil, potem ne bi tvitnil kolosalne neumnosti – ruska ruleta se ne “igra” s pištolo s šaržerjem, ampak se “igra” z revolverjem v katerega boben vstaviš metek ali več njih. Če se igra “rusko ruleto” s pištolo s šaržerjem, to zgolj pomeni, da tudi ob enem samem metku si mrtev!

Zanimivo je gledati kako se predstavniki ablasti smešijo v javnosti s svojimi izjavami in tviti. Zanimivo je videti odzive tistih za in tistih proti tem osebam. Tisti, ki so navdušeni nad ministrom Cigler Kraljem seveda zagovarjajo njegovo izjavo. Tisti, ki niso ravno zanj, pa so mu skušali dopovedati, da nima pojma o čem sploh tvita in da bi bilo boljše, če ne bi tvital o stvareh na katere se ne spozna.

Še enkrat. Ker vem, da so nekateri bolj počasni. Če daš metek v šaržer, bo oseba, ki si bo naslonila pištolo na glavo vedno mrtva. Ne glede na to ali je v šaržerju 1 ali 12 metkov. Pač tako funkcionira pištola. Pustimo ob strani dejstvo, da lahko zablokira pištola.

Ruska ruleta se namreč “igra” z revolverjem, ki ima boben in ki se vrti. Posledično to pomeni, da “obstaja” možnost, če je velika sreča, da človek preživi. Ampak ne počnite tega doma, predvsem pa ne počnite tega sploh!

p.s.: da tega, da Covid-19 nima 90 odstotne smrtnosti niti ne omenjam. Ampak ta nebuloza je v drugem planu, saj očitno Cigler Kralj niti ne ve kaj tvita nekdo v njegovem imenu. Če to tvita sam, potem se je potrebno vprašati zakaj je on minister?!

cigler kralj ruska ruleta

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja