maske ablast shizofrena komunikacija maske ablast shizofrena komunikacija

Shizofrena komunikacija ablasti / odloki na spletni strani vlade niso tisti, ki veljajo in so objavljeni v Uradnem listu in na taboru NSi brez PCT pogojev

Ob včerajšnjem zboru NSi v Žužemberku, ko so bili vsi udeležni brez mask, je na dan prišla vsa “lepota” shizofrene komunikacije ablasti, ki smo ji priča zadnjih 19 mesecev. Namreč, če ste mislili, da so na spletni strani vlade objavljeni zadnji odloki, ki veljajo v Sloveniji, potem se močno motite, saj odloki na spletni strani vlade niso tisti, ki veljajo in so objavljeni v Uradnem listu.

Nič presenetljivega, kajne? Povsem normalno stanje. Zakaj bi vlada objavljala na svojih spletnih straneh odloke, ki so trenutno v veljavi, če pa lahko državljani iščemo informacije o aktualnih odlokih v Uradnih listih.

Zgolj in samo še en dokaz, da je njihova shizofrena komunikacija del njihove strategije, ki vodi v konfuznost, predvsem pa odpira prostor za manipulacijo. In če se kdo drži odlokov na spletni strani vlade, potem je lahko v prekršku, ali pa ugotovi, da so odloki že zdavnaj spremenjeni, ampak nekomu se jih ni dalo ažurirati – seveda obstaja tudi možnost, da je to le igra ablasti, ki hoče čim bolj zmeden in prestrašen narod.

Aja. Ker sem včeraj pisal o spoštovanju odlokov NSi na zborovanju v Žužemberku in kjer so se v NSi sklicevali na to, da so pregledovali izpolnjevanje PCT pogojev in zato maske na obrazih niso bile potrebne – no, očitno to ne drži, saj je spodaj dokaz za to.

Seveda se NSi ne bo nič zgodilo, kot se jim ni ko je Toninova mama zrihtala maske, ko je Tonin naročil za 800.000.000 evrov orožja, …. Pač modus operandi NSi je, da niso ničesar nikoli krivi in vedno jih dobijo s prsti v marmeladi.

maske ablast shizofrena komunikacija

Komentarji so zaprti.