opustosenje janez jansa opustosenje janez jansa

Ker bo SdS izgubila naslednje volitve, nas morajo zadolžiti za več generacij / za Janezom bo ostalo opustošenje

Dejstvo je, da bo SdS izgubila naslednje volitve. Njihova zvesta volilna baza pač ne bo več zadoščala, da bi sestavili vlado, posledično se morajo torej posebej potruditi, da bodo naslednje vlade imele nemogoče delo, ker bodo morale vračati “pufe”, ki jih najemajo SdSovci, da lahko mečejo ogromne količine denarja v projekte, ki so povsem nesmiselni in bodo še zanamci plačevali ta zapitek.

Vsakomur, ki ima vsaj malček stika z realnostjo je jasno, da Janez ne bo več mogel v Sloveniji sestaviti vlade. SMC in Desus sta bila pač zadnja priložnost, da mu je to uspelo pred letom in pol in sedaj smo državljani Slovenije (večina)  talci te njihove politike.

Z drugimi besedami – za Janezom bo ostalo pogorišče in izpraznjene “kašče”. In če se spomnite beseda, da so bila ob začetku epidemije prazna skladišča – kar seveda ni držalo, je jasno, da je Janez govoril o tem kaj bo on pustil za seboj – prazno državo z ogromno odprtimi projekti, ki pa jih je treba plačati.

Očitno si nekateri predstavljajo državo kot vrečo brez dna in lahko za to, da se sončijo v soju žarometov in tvitajo kaj vse so storili najemajo ogromne kredite in mečejo denar v projekte, ki so namenjeni njihovim izjavalcem in ljudem, ki jih podpirajo. Nič novega, vedno ista situacija, ko je Janez na ablasti. In potem mine več let, da se spet razmere umirijo in postavijo v pravo perspektivo in da se proračunska luknja zmanjša – in potem spet Janez uniči deželo.

No, na srečo tokrat zadnjič, saj ljudstvo nima spomina zlate ribice in bo na volitvah dobil zgolj tiste glasove svojih zvestih ovčic, ki so mu zvesti že od začetka Slovenija in ki verjamejo, da je Janez lastnoročno zgradil državo, pregnal komoniste in JLA in da je on edini, ki skrbi za dobrobit Slovenije. Precej podobno kot nekateri, ki verjamejo v boga …

Ko bo naslednje leto Janez v opoziciji – bodite pripravljeni na vse očitke novi oblasti, ki jih bo vsakodnevno serviral on, njegovi pribočniki in desnosučni mediji. Gre zgolj za to, da je treba biti bitko proti vsem, ki niso na njegovi strani in verjamem, da če bi bil Janez sedaj v opoziciji, bi bil antivakser! Samo iz hudobije, da bi lahko nagajal komurkoli, ki bi vodil državo. In tako bo tudi po naslednjih volitvah, ampak na srečo bo imel tako malo glasov, da bo lahko samo skliceval referendume in vlagal nezaupnice.

Na srečo mu ne bo več uspelo prevzeti države, saj to kar pusti za seboj je milo rečeno opustošenje!

opustosenje janez jansa

  1. “Dejstvo je, da bo SdS izgubila naslednje volitve” … ko bi vsaj bilo … morala bo tudi opozicija končno ponuditi kaj pametnega.

  2. Kakor bi rekel Tonin, v politiki je treba zbirati ed slabim in slabsim. :D

Komentarji so zaprti.