Zacne se neuradno in z objavo v 22njihovem22 mediju kdo si zeli aktivacije 37.a clena Zakona o obrambi Zacne se neuradno in z objavo v 22njihovem22 mediju kdo si zeli aktivacije 37.a clena Zakona o obrambi

Marjan Šarec v Tarči / boljše puška v koruzi, kot top v množici

V oddaji Tarča, ki je bila na sporedu včeraj zvečer, so sodelovali Luka Mesec, Aleš Hojs, Marjan Šarec in Matej Tonin. Oddaja je bila zanimiva in je postregla s kupom zanimivosti, ampak najboljša je bila izjava Marjana Šarca na sto in večkrat ponovljeno floskulo o metanju puške v koruzo. Njegov odgovor Hojsu je bil: boljše puška v koruzi, kot top v množici in Hojs je ostal brez besed.

Glede na to, da tudi Počivalšek vedno znova omenja to puško v koruzi, ker so mu tako svetovali njegovi svetovalci, je bil tole včeraj kar prijeten “udarec nazaj”. Še posebej zanimiv je del, ko Počivalšek omenja prazna skladišča in ostale nebuloze in se očitno ne zaveda, da je bil on takrat odgovoren za to.

Ampak po vrsti. Včerajšnja oddaja Tarča je razgalila vso primitivnost Aleša Hojsa, ki si je med oddajo dovolil podučevati voditeljico o čem bi morali poročati. Ki je drugim skakal v besedo in se obnašal kot odraščajoči mulc, ki ga daje puberteta tako močno, da je neznosen. Celo tako daleč je šel, da se je zagovoril, da je prišel v oddajo ne za to, da bi odgovarjal na vprašanja voditeljice, ampak da bo povedal stvari o katerih se ne govori. Da bi bilo vse skupaj še bolj smešno, je seveda ponavljal floskule, ki so bile že sto in večkrat ovržene – prazna skladišča,

V bistvu se je Aleš Hojs včeraj v studiu obnašal kot se obnaša aktualna ablast do državljanov – arogantno, niti jim ne prisluhne in seveda krivi za vse druge. Tudi Hojs se ni mogel vzdržati, da ne bi za vse krivil medijev, strank opozicije, državljanov … Njegov svet je pač precej drugačen, saj ga povsod ustavljajo ljudje, ki mu čestitajo in so navdušeni nad delovanjem SdSovcev. Smešno, da ima potem ablast tako nizko podporo, ali pa ima Aleš Hojs zelo bujno domišljijo, ki pač ni enaka realnosti.

Potem sledi Matej Tonin, ki očitno hodi na oddaje zgolj in samo za to, da “hvali” ablast. Da so sprejeli proračun, da so zagotovili 2 milijardi evrov za zdravstvo, da je v Sloveniji gospodarska rast, da je nizka brezposelnost. Kot pokvarjena plošča dan za dnem govori iste nebuloze, ki jih je potrebno včasih postaviti samo v drugačen okvir, da dobimo realno sliko. Vse kar pove so floskule in manipulacija – 2 milijardi za zdravstvo bodo, ampak s tem se bo ukvarjala naslednja vlada – kako dobiti ta denar, ki so jim ga v volilnem letu obljubili.

Slovenija je “zapufana do amena” in s tem se jaz ne bi hvalil, ker to ni gospodarska rast. Je pa res, da je šla milijarda evrov za Covid dodatke tistim, ki so bili v pisarnah in niso imeli stika z ljudmi in posledično si niso zaslužili niti centa dodatka. Ampak to je vse nepomembno. Floskule Tonina so pač njegovo onaniranje in to je tudi vse kar je ta osebek sposoben sproducirati pred kamero, sicer pa sem dobil občutek, da ne ve točno v kateri oddaji se nahaja in kaj naj govori.

Ampak ja, včeraj je postalo jasno, da pač Hojs in Tonin živita v nekem imaginarnem svetu, ki nima stika z realnostjo. Ki ne znata odgovoriti na preprosta vprašanja in se kot hudič križa bojita konfrontacije brez poseganja v besedo in podučevanja voditeljice o temi o kateri se govori. Verjetno sta tega navajena iz svojih domoljupskih kanalov in medijev. Ampak včeraj sta oba dobila krepki zaušnici v studiu in na njunem mestu bi se krepko zasekiral zaradi tega.

Zacne se neuradno in z objavo v 22njihovem22 mediju kdo si zeli aktivacije 37.a clena Zakona o obrambi

  1. To, da trenutna vlada obstaja v nekem paralelnem vesolju, pac ni vec presenecenje. Vec kot leto vsakotedenskih protestov je lep indikator tega, da stika z realnostjo nimajo. Hojs je pa tako ali tako ze celo leto v odstopu, samo Jansa ne zna kuvert odpirat.

Komentarji so zaprti.