Janez Janša – zanima me podatek, koliko javnih najemnih stanovanj je bilo zgrajenih v letošnjem letu? Mogoče ob tem lahko dobim še odgovor na vprašanje – koliko domov za starostnike je bilo zgrajenih v zadnjih 17 mesecih? Ali pa mogoče – koliko bolnišnic je bilo postavljenih v tem času? Glede na prazne floskule, ki jih vsakodnevno poslušamo iz vaših ust in vaših podpornikov, bi si bilo dobro naliti čistega vina in pokazati te številke, kajne?

Ampak teh številk ni, kajne? Nič se ni zgradilo zaradi vas. Se je pa gradilo zaradi prejšnjih vlad, kajne? Torej, kakšni so vaši rezultati s katerimi se vnaprej hvalite?

Če bi imel vsaj nekdo kanček pameti in ne bi zganjal zgolj poceni populizma, ki na koncu ostane brez rezultatov, bi se zavedal, da je precej težko v Sloveniji zgraditi javna najemna stanovanja v roku dveh let. Zakaj? Ker je država namenjena temu, da to onemogoča.

Dovolj smo poslušali o debiroktratizaciji. Ja, to verjetno pomeni teh novih 600 zaposlenih v javni upravi preden se poslovite, kajne? Ja, to je debirokratizacija, ki je v zadnjih vzdihljajih potrebno nagraditi zveste podpornike z državnimi službami in “zajebati” naslednje vlade, ki bodo imele preveč ljudi, vi pa boste iz opozicijskih klopi tulili, da so nečloveški, ker odpuščajo ljudi, ko bodo čisti hlev, ki ste ga naredili.

Torej, s številkami na dan. Koliko javnih najemnih stanovanj je bilo zgrajenih v času vaše ablasti in to niso bili postopki, ki so se začeli že v prejšnjem mandatu? Prazne obljube, kajne? Pesek v oči neumnežev, ki verjamejo, da vi delate za dobro njih?

Ah. Odgovora ne bo. Vsem, ki niso volivci SdSa je jasno, da gre zgolj za prazne besede – tako prazne kot je tudi ta ablast in da pač ta ablast zgolj veliko tvita, naredi pa zelo malo.

Smešno vas bo opazovati če 8 mesecev, ko boste v opoziciji in vas nihče več ne bo vzel niti najmanj resno. Vladanje z odloki je bilo pač edino vladanje, ki ste ga bili sposobni in “jebanje” naroda je vse kar sploh znate. Žalostni ljudje in žalostna država, kjer ji Janez vlada.

najemna stanovanja
najemna stanovanja