Refresh

This website www.had.si/blog/2021/10/14/janez-jansa-poskusa-manipulirati-objava-12-let-stare-fotografije-protestov-za-obracun-s-protestniki-in-zoranom-jakovicem/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

janez jansa janez jansa

Janez Janša poskuša manipulirati / objava 12 let stare fotografije protestov za obračun s protestniki in Zoranom Jakovićem

Laž je nesmrtna duša SdSovcev. In Janez Janša je znova dokazal, da ta trditev drži. Na tviterju je objavil 12 let staro fotografijo, ki je nastala pred nogometno tekmo med Olimpijo in Mariborom in je na tak način poskušal manipulirati in obračunati s protestniki in Zoranom Jankovićem. Na srečo so njegova dejanja tako prozorna, da mu nihče več ne verjame ničesar in takoj so se pojavili odzivi na njegov poskus manipulacije.

Seveda je vsakomur jasno, da bo čedalje več #fakenews bližje kot bomo volitvam. Poslanka SdS vidi namesto ročaja skiroja mikrofon, Janez pa pač poskuša v svoji maniri manipulirati z objavo fotografij in obtoževanjem Zorana Jankovića.

In glede na to, da je na tviterju klet zastopana precej dobro, je seveda tudi njihov odziv tak. Čestitajo Janezu – jeba je, ker mu čestitajo za potvarjanje in se navdušujejo nad njim. Ja, če imaš klet pod kontrolo in če troli ustvarjajo vsebine, potem je vse skupaj precej lahko.

Realnost je drugačna. Podpora vladi je najnižja, stranki SdS podpora pada in njihova panika je vse večja. Seveda bo sledilo še več in več takšnih poskusov manipulacij, ki pa nimajo veze z realnostjo.

Zanimivo je, da so včerajšnji protesti minili brez 400 izstreljenih nabojev solzivca in brez uporabe vodnega topa. Torej je prejšnji teden policija presegla pooblastila in pokazal koliko “jih je v hlačah”. In Olaj se čudi, da se zmerja policiste s fašisti? Malce introspekcije ne bi škodovalo!

janez jansa
janez jansa