Je vlado strah protestov Je vlado strah protestov

54 članov slovenske delegacije na izlet na podnebni vrh COP26 v Glasgow / za 1.200.000 evrov

Mladina je objavila zanimiv podatek – da gre 54 članov slovenske delegacije na izlet na podnebni vrh COP26 v Glasgow, kar nas bo davkoplačevalce stalo 1.200.000 evrov – z drugimi besedami – sindikalni izlet za 22.222 evrov na osebo! In to v državi, kjer Branko Grims, ki je del koalicije ne verjame v podnebne spremembe.

Kdo so najbolj “prepoznavni obrazi”, ki se bodo udeležili 26. zasedanja Okvirne konvencije Združenih narodov o spremembi podnebja COP26 v Glasgowu? Janez Janša in njegova dva varnostnika, fotograf in snemalec, Jernej Vrtovec in Andrej Šircelj … In potem še preostalih 48 članov odprave!

Če se kdo sprašuje kaj pomeni vitka država v praksi – to zagotovo ni to. Če pa se kdo sprašuje kaj pomeni zapravljanje davkoplačevalskega denarja – to zagotovo je to!

Sicer pa čestitke vsem udeležencem slovenske delegacije za udeležbo na podnebnem vrhu – zagotovo so si s svojim udejstvovanjem zagotovili prostor v tej ekipi. Ne dvomim niti najmanj, da ta ekipa ne bo povsem homogena in bodo vsi tulili v isti rog. Kot sem zgoraj omenil – pogrešam Branka Grimsa, ki bi lahko predstavil stališče Slovenije do podnebnih sprememb, ki ga tako veselo zagovarja.

Ja, fajn je bit na ablasti in organizirati strankarske izlete v tujino na račun davkoplačevalcev! Čestitke tej najbolj uspešni vladi v vesolju in tudi širše!

Spodnja slika je simbolična in ne predstavlja tipičnega slovenskega davkoplačevalca, kajne!

Je vlado strah protestov

  1. na podlagi ene slike, ste naredili blogpost o stvari, za katero nimate nobenih dokazov. ne o številki, ne o vsoti. stupid is as stupid does

Komentarji so zaprti.