ales hojs ales hojs

Kako je Aleš Hojs dobil “grozilno pismo” na dom, če ga je prestregla Pošta Slovenije?

Zgodba o grozilnih pismih, ki so jih prejeli pripadniki koalicije dobiva nove in nove podrobnosti. Tudi Aleš Hojs je na tviterju objavil, da je dobil “grozilno pismo” na dom, vendar je tvit takoj po tem izbrisal. Kako je dobil “grozilno pismo” na dom, če pa je to pismo prestregla Pošta Slovenije! Ali to pomeni, da Aleš Hojs, kot tudi Janez Janša, laže o tem dogodku?

Ne gre za naključja. Gre za precej prozorno akcijo, ki pa je na žalost padla na zelo neplodovitna tla in prikazala, da nam ablast laže – sicer nič novega, vendar je prav zanimivo videti poskuse spina ob tem, ko jih dobijo s prsti v marmeladi.

Celotna zgodba se je začela s poročanjem Siola oz. Petra Jančiča o “obisku dveh” neznancev telekomunikacijskega operaterja pri Mateju Toninu. V svoje slogu je “Janščič” zapisal, da sta bili ti dve osebi med pridržanimi srednimi protestniki.

Seveda je šlo za LAŽ! Zaposlena nista bila med pridržanimi in sta res zaposlena pri telekomunikacijskem podjetju. Ampak “Janščič” mora pisati po nareku in še sedaj ni spremenjena vsebina članka na Silolu.

In potem so se pojavila “grozilna pisma”, ki so jih predstavniki ablasti dobili na dom! Čeprav je vsakomur, ki ima vsaj gram “soli v glavi” jasno, da do tega ne more priti, kajti v primeru bi padale glave odgovornih na Pošti, saj ima ablast z njimi sklenjene pogodbe za pregled pošte: predsednika vlade, ministra za obrambo, ministra za notranje zadeve …

Pač so poskusili. Biti žrtev je njihov modus operandi, vendar so pozabili, da jim nihče več ne verjame. In v istem dnevu je bilo jasno, da je šlo zgolj za poskus spina na to temo, kjer bi se oni zopet izkazali za “reveže” in žrtve, ki jih grozijo in grozijo tudi njihovim družinam.

In potem se seveda z “grozilnim pismom” pohvali tudi Aleš Hojs. Vprašanje, ki se mi zastavlja je kako je on dobil to pismo v roke in zakaj je izbrisal tvit? Ja, v pravo smer razmišljate. In verjetno se spomnite, da so pred mnogo leti Nemci preoblečeni v Poljake inscenirali incident v mestu Gliewitz ..

Ni naključij, kajne? In še en dokaz, da Aleš Hojs laže … Nič novega …

ales hojs
ales hojs
  1. Vsakomur, ki ni SDS vernik, je jasno, da sta to Jansa in Hojs zrezirala v lastni reziji.

Komentarji so zaprti.