slovenia covid slovenia covid

Čestitke Janezu / Slovenija po tedenskem povprečju novih okužb postala prva na svetu #sloveniafirst

Če imaš nadsposobne ljudi, ki sedijo v vladi, potem pridejo tudi rezultati. Ob tej priložnosti najboljši vladi v vesolju in daleč naokoli čestitam za ta rezultat. Slovenija je po tedenskem povprečju novih okužb postala prva na svetu! Da, prav ste prebrali. Janezu je uspel veliki met!

Ne. Ni smešno, čeprav sem želel ta rezultat predstaviti na tak način. Je žalostno in odraz tega, kar trdim že 19 mesecev. Ta ablast se ni znala soočiti z epidemijo in je zgolj dokazala, da se jim gre za lastne interese in za reševanje lastnih frustracij, ki so se nabirale ves čas, ko Janez ni bil na ablasti. Gre za dokaz, da so vse kar so delali v teh 19 mesecih delali narobe, pa čeprav so nad Slovenijo poslali letala, ker smo prvi “premagali Covid”.

Aja. Če koga zanima od kje podatki? Tukaj so na voljo – https://ourworldindata.org/covid-cases

Glede na to, da je več kot očitno da se ta vlada ne zna soočiti z epidemijo, bi bil skrajni čas, da odstopi in prepusti reševanje situacije, ki ji ni kos nekomu drugemu. Nekomu, ki bo imel več zaupanja državljanov, predvsem pa jih ne bo podcenjeval in žalil vsakodnevno, ki bo sposoben normalne umirjene komunikacije, predvsem pa, ki bo imel zaupanje državljanov.

Janez Janša in njegova ablast jo že dolgo nimata! In vsaka smrt je posledica njihovih napačnih odločitev in kazanja mišic, namesto normalne komunikacije.

slovenia covid
slovenia covid

 

  1. A to da so nekateri ljudje bedaki in se ne znajo drzati ukrepov je kar naenkrat krivda enega ? Saj razumem, Jansa je pac cepec, but seriously ?

Komentarji so zaprti.