Karmen Kozmus Ferjan nova poslanka SdSa je napisala diplomsko nalogo o Janezu Jansi Karmen Kozmus Ferjan nova poslanka SdSa je napisala diplomsko nalogo o Janezu Jansi

Karmen Kozmus Ferjan / nova poslanka SdSa je napisala diplomsko nalogo o Janezu Janši

Včeraj je odstopil poslanec SdSa Ljubo Žnidar. Na njegovem mestu ga bo zamenjala Karmen Kozmus Ferjan, ki je očitno tako navdušena nad Janezom Janšo, da je njemu posvetila svojo diplomsko nalogo z naslovom Politično delovanje Janeza Janše od leta 1988 do leta 1992 (vir) na Filozofski fakulteti v Mariboru na oddelku za zgodovino.

Seveda sem si vzel čas in šel skozi hvalospev Janezu Janši, ki se začne že pri zahvali: “Hvala gospodu Janezu Janši za spodbudne besede in za podatke iz prve roke”. In se potem v takšnem slogu tudi nadaljuje.

Je pa še nekaj zanimivega pri novi poslanki. Ona je sedaj bila svetovalka za odnose z javnostmi finančnega ministra Andreja Širclja, prav tako pa je žena poslanca SdSa Jureta Ferjana.

Me pa zanima, če je poslanec Žnidar odstopil nepreklicno? Ali samo nepreklicno? Saj se spomnimo odstopa Aleša Hojsa, ki je odstopil nepreklicno, kajne?

Predvidevam, da bo njena diplomska naloga del mature, ali pa da bo vsaj del obveznega branja za učence v osnovnih šolah. Spodobilo bi se in pravično bi bilo, kajne! Lik in delo Janeza morata biti ovekovečena tudi v diplomski nalogi!

Karmen Kozmus Ferjan nova poslanka SdSa je napisala diplomsko nalogo o Janezu Jansi
Karmen Kozmus Ferjan nova poslanka SdSa je napisala diplomsko nalogo o Janezu Jansi

Komentarji so zaprti.