Refresh

This website www.had.si/blog/2021/11/26/oddaja-pr-hojsu-zakaj-ima-ales-hojs-abonma-v-oddaji-tarca/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ales Hojs Ales Hojs

Oddaja Pr’ Hojsu / zakaj ima Aleš Hojs abonma v oddaji Tarča?

Nacionalni televiziji priporočam, da oddajo Tarča preimenuje v oddajo Pr’ Hojsu. Ne znam si logično razložiti zakaj hudiča nacionalna televizija in Erika Žnidarščič v vsako oddajo povabi ministra Aleša Hojsa, ki je odstopil in kot tak je zgolj in samo navaden državljan. Ampak Hojs dobi prostor v etru, da manipulira, se nekulturno obnaša, skače v besedo in zavaja v vsaki oddaji Tarča.

Kakšne veze ima bivši minister Hojs v oddaji Tarča, ki je bila namenjena kadrovskim menjavam direktorjev? Nimam pojma. Verjetno tudi vsi ostali gledalci RTV Slovenija ne. Ampak Hojs je bil v oddaji in ni razočaral – kot tudi nikoli sicer. Bil je prostaški, skakal je v besedo, zavajal in govoril pravljice. Njegove populistične izjave so odlične za volivce SdSa, ki razumejo zgolj in samo takšen način komunikacije.

Ampak oddaja v kateri je gost Hojs je oddaja, ki je nevredna ogleda, saj celoten nivo oddaje pade, predvsem pa ostali gostje v studiju sploh ne pridejo do besede. Če pa pridejo, pa jim Hojs skače v besedo. Če je to želja nacionalne televizije, potem mi vse bolj postaja jasno kam gre ta barka.

In da je absurd še večji. Ravno včeraj so delavci RTV Slovenija protestirali proti napovedanim spremembam informativnega programa, ki si ga želi uveljaviti vodstvo televizije. Da bi bila soočenja in predvolilne oddaje na 2. programu, da bi ukinili oddaje, ki so edine takšne v slovenskem prostoru … Pa vendar. Zvečer je v oddaji Tarča gost, ki je zgolj in samo za to tam, da “meša drek”, preusmerja pozornost in poskuša zavajati.

Z drugimi besedami – nacionalna televizija se mi vse bolj zdi podobna tisti ženski, ki jo mož pretepa. Ampak mu bo dala še eno priložnost. In to se ponavlja v nedogled.

Zakaj hudiča je potrebno v vsako oddajo vabiti Hojsa? Mogoče za to, ker je to edini človek, ki ga Janez pusti v eter? Ker vsi ostali mogoče ne bi izpolnili zadane naloge? Ali pa je namen nacionalne televizije tako znižati standarde oddaj, da ne bo več nikogar motilo, če jih ukinejo?

Ales Hojs

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja