Da je vrag odnesel šalo je vsakomur jasno. Ampak vsak dan sem znova presenečen nad neumnostjo ljudi, ki jo objavljajo na druženih omrežjih. Če sem pred leti verjel, da so lahko družbena omrežja kul, lahko sedaj zapišem zgolj še, da so namenjena širjenju teorij zarot in da ima vsak svojih 5 minut slave. Nekateri verjamejo, da bankomate pripravljajo, da bodo delovali le na potrjeno QR kodo. Zakaj?

Žena je bila danes v Leclercu na Rudniku. Bankomate pripravljajo, da bodo delovali le na potrjeno QR kodo. Toliko da veste. Kdor ima kaj denarja, a nima PCT in torej ne more v banko, naj čim prej vzdigne ves denar. Moj nasvet pač. TO NI FAKE NEWS!!!

No, žena je prišla. Slika je res bedna. Kaj tako bednega lahko naredi le ona. No, kakorkoli, slikal sem še njen telefon z mojim , da kdo ne poreče, da je fejk. Od bi se sicer znašla ta fotka na njenem telefonu? Vsekakor je evidentno, da pripravljajo bankomate na QR kodo.

Ta objava ima preko 311 delitev in 208 všečkov. Torej zunaj obstajajo ljudje, ki dejansko verjamejo, da bodo bankomati delovali samo za tiste, ki imajo “covid potrdilo” oz. QR kodo.

Pa saj ni tako daleč od resnice, kajne? Sicer gre za povsem drugo stvar, ki nima veze s PCTjem, ampak bankomat omogoča skeniranje položnic s QR kodami in tako takojšnje plačilo. Ampak za anticepilce je to nerazumljivo. Za njih je to “bankomat, ki ga pripravljajo na QR kodo”.

Naj že pade komet in konča tole agonijo, ki je vsak dan zgolj in samo še slabša in hujša.

qr bankomati
qr bankomati